werktips

Werken door te netwerken

Werken door te netwerken, is door te gebruiken van je netwerk wie maak nu echt gebruik van zijn netwerk?

Werken is door te creëren van werk, en samen delen met de juiste personen. Dan creëer je werk wat werkt, heel veel mensen willen werken. Maar kunnen niet werken, omdat er totaal geen werk is.  Maar door te  creëren, creëer je werk  waar iedereen aan samen werkt.. De wereld bestaat  uit drie organismen die elkaar in stand houden.

De drie elementen die nodig zijn? Familie en vrienden, netwerk en collega’s bedrijven en overheden.

De overheid is voor het beleid & regelgeving en de publieke sector,  de markt van vraag & aanbod. Traditioneel gezien  zijn het gescheiden werelden werk & privé, profit & non profit. Maar door de komst van Internet vervagen deze grenzen en dat heeft grote gevolgen, voor de maatschappij. Tussen de drie elementen ligt een  ruimte die we de nieuwe deel economie noemen. Daar ligt heel veel kansen en mogelijkheden, maar een aantal zaken werken anders dan je gewend bent.

Dus er is werk aan de winkel.

Wie zijn talent deelt met de rest zal sneller bereik krijgen, is  denken buiten de kaders. Iedereen wilt werken maar ze willen er niks voor terug doen, dan creëer je geen deel economie. Maar een maatschappij wat totaal niet werkt, maar compleet krimpt. Om bereik te krijgen is leren om te delen, wie deelt krijg bereik, wie helpt die creëert. Creëren is denken van uit the box, zien dat er mogelijkheden zijn, is kansen benutten die zich  voor doen. Is willen investeren in hun eigen , en wil vooral een ander helpen dat is creëren. Wat niet creëren is totaal niks voor een ander over  hebben, en niet willen helpen alleen maar aan je eigen denken dat is niet creëren.

Meer weten zie link :http://werkeninnetwerken.nl 

Groetjes Angelique

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.