Media,  online

Twitter naar een baan

Twitter naar een baan.

Twitter naar een baan kun je het beste doen via twitter.

Twitter naar een baan is de beste optie die iemand kan doen, waarom omdat jezelf kan profielen.

Hoe kan je zelf zo neer zetten dat je interessant genoeg word voor een werkgever, je bent pas interessant als content schrijf die blijft hangen. En soms vergeten de mensen wel eens dat je niet voor jezelf schrijft. Maar voor de nieuwewerkgever, die zoekt jou namelijk op. Ik kan mezelf natuurlijk geen goeroe noemen of een expert voor de online web, ik ben gewoon Angelique. Die graag haar informatie deeld via het web , ik hoop dat ik zou jou zo inspireer om de kracht uit jezelf tehalen. Ik geef toe het klink als een goeroe maar geloof me iedereen kant het via Twitter! Tsjakkkaa!

Twitter naar een baan.

Alle begin is moeilijk de meeste gestelde vraag die ik altijd krijgt, waarom moet ik op Twitter zitten. Vaak op de toon waarom , kun je gelijk afleiden deze vragensteller kan zich eigen niet voorstellen dat je op twitter een baan kan vinden. Tot in de algemene opvatting dat twitter meer is dan alleen maar koffie drinken op een taras, of naar de wc gaan om te plassen. Twitter is zo klein en zo groot als jezelf zal maken, zonder weer zo te klinken als een goeroe. Twitter geeft je waarde als je er waarde instopt, en die waarde kan voor iedereen verschillend zijn.

Twitter naar een baan.

Boom, Sociale, Media, Structuur, Netwerken, Presentatie

Bron foto https://pixabay.com/nl/users/geralt-9301

Twitter naar een baan.

Bovendien vind ik af en toe persoonlijk tweets een afwisseling voor dat alle zakelijke content, net zoals small talk in het dagelijks leven. Is soale media een smeel middel om de conversatie op gang te krijgen,om een koffie luch-winkel en oh wat nog meer.

Door actief te twitteren zijn vier componenten heelbelangrijk.

1 Reageren.

2 Helpen.

3 Delen.

4 Organiseren.

Maar hoe begin je nu met actief bezig te zijn met twitter, het cliche alle begin is moeilijk, en geld dubbele en dwars voor twitter. Wanneer begin je met twitteren, start je met een kale profielpagina en een lege timeline, en daar praat iedereen lovend over.

Twitter naar een baan.

Tweet, Twitter, Internet, Sociale, Web, Netwerk, Media

Volgende keer deel ik meer in en outs over twitter, meer over mij kijk bij mij bedrijven pagina. http://angeliquegouweleeu.wix.com/work-life-balance

Groetjes Angelique.

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.