linkedin,  online

Gunfactor op sociaal media

Gunfactor op sociaal media.

Gunfactor op sociaal media, krijg je alleen als iemand jou interessant vindt.

Gunfactor op sociaal media,voor degene die denken dat ze met tweets ik zoek een baan please RT. Zich zelf naar een baan kunt twitteren heb ik slecht nieuws, je zult er zelf wel iets meer voor moeten doen. Het kost tijd en moeite, en je moet bereid zijn om online te delen met wildvreemde mensen. Wat zeg ik nu ? Met heel internet! Voor Twitter geldt, hoe meer je het doet hoe leuker het voor jou wordt. Je kunt natuurlijk ook overdrijven, en bewijzen dat geeft alleen maar irritatielijstjes op verschillende blogs. En nog een puntje waar je zo op moet letten is, als je op sociaal media zit maak dan een passende foto. En vul je profiel zoveel mogelijk aan en dit zie je vaak bij andere account dat hij zowel onvolledig is.

Gunfactor op sociaal media.

Je Twitterprofiel wat hebben ze aan jouw profiel als je niet daadwerkelijk laat zie waar je voor staat. Blaas nu de vergeten stof van een account wat je heb laten liggen, en blaas er nu een gloednieuwe account uit. Stel je ontmoet iemand online zorg er dan voor dat je mensen laat zien, wie je daadwerkelijk bent dus doe je eigen niet voor wat je niet bent. Je valt zo van zelf door de mand, wat ga je dan zeggen juist ja? De bio van jouw profiel kun je laten zien wie je bent, wat je interessant vind en wat je graag doet en wat juist niet.

Gunfactor op sociaal media.

Volgen en gevolgd worden, je heb een account dat netjes staat te glimmen met nieuwsgierig makende bio.Maar nu is het tijd om ervoor te zorgen dat je timeline gevuld word, met geweldige content waar een ander hebt. Ik geef meteen toe dat het in beging wel raar vond iemand te volgen, je krijg toch een beetje het gevoel dat je bij iemand naar binnen staat te gluren.

Maar de essentie van Twitter is volgen en gevolgd worden want zonder netwerk geen online sociaal leven. En geloof me elke twitteraar vind het leuk om volgers krijgen, Twitter is een medium dat je kennis geeft om op een laagdrempelige manier kennis kunt maken met andere mensen.

Om interessante mensen te ontmoeten kun je vooral hier beginnen is de Twittergids van @michielb www.twittergids.nl. Is een mooi startpunt ben je bijvoorbeeld gek op cultuur dan vind je dat ook in de Twittergids. Heel belangrijk bij Twitter reageer op je berichtjes staat wel zo netjes, stel je zit in de bus. En iemand gaat naast je zitten, deze persoon begint te vertellen wat hem zojuist is over komen. En wat hij van politiek vind, en dan valt er spelt tussen jullie gesprek en op jouw reactie word niet gereageerd hoeveel je je dan? Is niet leuk toch hoe zal het dan zijn als je op sociaal media zit en je geageerd niet op de berichtjes van een ander hoe kom je dan over.

Gunfactor op sociaal media.

Wanneer je mensen volgt krijg je de tweets die ze verzenden te zien in timeline, niet alle tweets zijn berichten maar ook regels dat zijn geen berichten. Zie je een tweet die je interessant vind, reageer er dan op, iedereen vind het leuk om reactie te krijgen van een ander.

Tekens die je vaak zie op Twitter.

Een hastag is een # worden gebruikt om bepaalde onderwerp makkelijker te vinden en volgen. Door slim  te gebruiken van deze teken is de kans groter dat je beter word gevonden.

De @ teken Hier mee kun je over iemand spreken in je bericht.

De Retweet RT  kan je op een leuke manier hoeveel mensen bereiken met je content.

De trending topic die gebruikt twitter om bepaalde onderwerpen aan het licht te brengen.

De follow friday #FF Word iemand aan bevolgen om te volgen, en meestal staat er ook een beschrijving bij waarom je deze moet volgen.

de Music monday #MM word door twitter gebruikt, om op maandag de trendy muziek te besluisteren.

Extra tips voor twitter.

maak gebruik van vol automatische platformen te gebruiken die het makkelijker voor jou maakt.

www. hootsuit.com.

www. twitterbot.com

www.twitterdeck.com

www. twitterrific.com.

Mijn  regels op twitter.

 1. Wees zo veel mogelijk positief, negatief vind niemand leuk. Als ik negativiteit wil zijn kijk ik wel tv zie ik veel negativiteit.
  Ik wil vaak linkjes kunnen delen als ik denk dat  het interessant kan zijn voor anderen.
  Ik volg mensen waarvan ik denk dat ze regelmatig interessant zijn voor mij
  Mensen die ik ken wil ik graag volgen, ook als ze wat minder op Twitter interessant zijn (versoepeling op regel de regel 3
  Ik bepaal zelf wie ik volg, ik doe niet aan “Als je mij volgt, volg ik je terug” vind ik onzin.
  Als je ’s middags Tweet dat je een boterham met pindakaas eet, ’s avonds dat je een stukje gebak hebt met een kopje thee, en alleen zulke dingen dan ben je simpelweg niet interessant (af en toe moet kunnen) maar niet te vaak dan vind ik je saai.
  Wil je me volgen ook prima maar behandel mij wel met respect dat doe ik ook bij jou

Groetjes Angelique

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.