Personal branding

Zakelijk flirten

Zakelijk flirten.

Zakelijk flirten maak je geliefder en succesvoller, dat heeft te maken met de eerst indruk.

Zakelijk flriten die gevorm word door hoe je overkomt, daarvan is 85% non-verbale communicatie en slecht 15 % is praten. Het gaat er om wat je niet zegt , gaat er om wat je wel zegt misschien zit er bij jouw meer in dan er uit komt.Of je heb het gevoel dat je op een verkeerde loopbaanpad zit, waardoor je niet de juiste mensen ontmoet. Hoem meer je uit jezelf weet te halen, hoe beter het zakelijk flirten je afgaat. Dat kan onder meer door inzichten in jezelf te verwerven met behulp van de NLP neuroliguistische progammering. Laat zien welke gedachten je belemmeren maar nog belangrijker, hoe je ze omzet naar positieve denkwijze.

Zakelijk flirten.

Gelukkiger mensen stralen dit uit en komen beter over en daardoor meer geliefder, daardoor gaat zakelijk flirten bijna vanzelf. Je kunt je geluksfactor vergroten door de volgende inzitten te benutten.

1 Kracht van het nu.

2 Het geheim van  the secret.

3 Creativiteit.

4 Empowerment.

Zakelijk flriten

Kijk naar anderen, die zitten meestal lekker in hun vel mintens de helft van de mensen. Daarnaast gaat het erom dat je je inleeft in anderen en weet wat hun beweegt, en daarmee effectief mee kunnen omgaan. Maak daarom altijd gebruik, van je emotiele interlegentie die inzichten geven hoe ander zich inleeven bij anderen. Zakelijk flriten in ieder context of het nu gaat o  grotere international, een kleiner ondernemer of een zzpér zij zouden niets zijn zonder een sterk imago. Zakelijk flriten draagt bij aan een posetief imago van iedere organisatie, zakelijk flriten voor bedrijven draait hier om.

1 Corporate strorytelling.

2 Sociaal media

3 Zwermintelligentie.

4 Klantgerichtheid.

Zakelijk flriten op de werkvloer.

Zakelijk flriten is voor iedereen die werk een must is, het geeft je talloze voordelen, want 80% van zakelijke beslissingen word genomen op basis van niet zakelijk gronden. Namelijk  op basis van chemie, met zakelijk flriten ben je succesvoller in de volgende zaken.

Zakelijk flriten

1 Samenwerken met je collega’s;

2 Klantencontacten en verkoopgesprekken.

3 Je presentatie of je pich.

4 Je loopbaan door effectief te solliciteren.

5 Je verbinden leiderschap.

6 De schriftelijk contacten met in en externe doelgroep.

7 Het onderhouden van zakelijk netwerk.

8 Het benutten van sociaal media voor jouw doeleinden.

Groetjes Angelique

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.