Lifecoaching

Stap uit je eigen schaduw

Als je toch eens kon praten tegen je schaduw, dan zou je nu stappen hebben gezet.

En om gedraaid stop daar mee om mijn te volgen!Het lijkt erop dat je schaduw een geintje met je uit haalt: als of je schaduw verstoppertje met je speelt. Al was het maar om er grip er op te krijgen, om wie jij eigenlijk wilt zijn. Want als je niet weet wat je schaduw je te vertellen heeft, zul je nooit jezelf kunnen verbeteren. Of jezelf beter te leren begrijpen.

Afbeeldingsresultaat voor stap uit je schaduw

Soms reageer je op bepaalde dingen, of je voelt bepaalde gevoelens van anderen. Maar met betere inzicht in de werking van je schaduw, kun je dat ieder geval beter begrijpen. Soms voelt je neerslachtig of je bent boos, maar heb jij wel eens af gevraagd hoe dat komt? Dat jij zo snel boos word, en waarom jij zo snel neerslachtig bent. Ja je schaduw is ontevreden met het leven dat hij nu draait, en meestal heb dit ook te maken met een twijfelgevoel doe ik het allemaal wel goed. Zit iemand op mijn handelingen te wachten, wil iemand wel producten van me af nemen. Allemaal gevoelens die je heb wat jouw ieder geval niet helpt.

Je schaduw is jouw spiegel.

Hij is donkerder dan jij zelf, en het loopt altijd met je mee waar jij ook naar toe gaat. Bovendien zal jouw schaduw altijd mee gaan op reis, maar je zult nooit van je schaduw horen. Dat jij stom bent of dat jij moet aanpassen wel nee hij zal ieder toe schreeuwen doe is er eens wat aan.

Afbeeldingsresultaat voor stap uit je schaduw

En hoe weet je nu wat er in jouw schaduw zit.

Jij heb verwachtingen bij een ander die jij eigenlijk in jouw eigen terug wilt zien.

Jij heb bij jezelf een bepaalde verwachting opgelegd, die je altijd moet waar maken.

Jij heb verwijten naar een ander toe, omdat die gene irritant is en te veel aanwezig is. Eigenlijk wil jij zelf meer zichtbaar willen zijn.

En soms maak je een verwijt dat je echt pijn doet, jij weet niet precies waarom het je zoveel pijn doet. Misschien zit er een kern van de waarheid in, en is je verwijt dat jij zelf het niet onder ogen wilt zien.

En als je altijd een grote mond heb dan heb je eigenlijk een klein hartje. Als je arrogant bent en overheersend ben je dan eigenlijk gewoon zwak.

Als jij deze beschouwen bekijkt, waar herken jij jezelf in als je echte schaduw zal kennen.

Meer weten ; be-yourself-and-original 

Groetjes Angelique

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.