Eigenbaas

Be yourself and Original

Is niet moeilijk om jezelf te zijn, of original.

En wie ben jij nu eigenlijk? Er zijn mensen die amper weten wie ze werkelijk echt zijn. Hun zelfbeeld is vertroebelt, want ze hebben niet genoeg aan een halve spiegel. En soms zijn vergeten wat nu echt belangrijk is , in het leven. Want ja jij en ik heb mooie inspirerende kanten, maar ook minder kanten. Een jaloerse kant, een venijnige kant een wraakzuchtige of agressieve kant. maar dit allemaal samen maakt wel wie jij bent, en wat je bent.

Afbeeldingsresultaat voor be your self

Wat wilden jij later worden, als jij later  groot zal zijn?

Sommige situaties word er wel eens om jouw mening gevraagd, en soms voel je opeens een barrière opborrelende. Thuis voel je misschien compleet terwijl je op sommige feestjes totaal niet op je gemak voelt. Hoe komt dat toch?Als kind deed je alles van uit een gevoel. Je huilt als je moe bent, of honger laat met ouder worden ga je stress ervaren. Om je eigen aan te passen aan de wereld, dat betekend dus ook dat je goed aanvoelt. Welke moment je mond open moet trekken, of dicht houden.

Durf jij nee te zeggen, als het er op aan komt?

Een van de moeilijk dingen ,waar menige volwassen personen tegen aan loopt is, om nee te durven te zeggen. Een kind van rond acht jaar, die zegt gewoon kei hard nee, waarom doen de volwassen mensen nu dit niet.

Durf nee te zeggen en voor  jezelf op te komen.

Voel je schuldig als je nee zegt?

Ben je bang dat een ander boos wordt als jij nee zegt.

Durf jij  voor jezelf op te komen?

Want ja jij weet helemaal niet wat die ander denkt, toch?

Voel jij je schuldig als jij je afspraak afzegt?

Die laatste is nu nergens voor nodig, want jij ziet beren op de weg die er gewoon niet zijn. Wie nee durft te zeggen komt op voor zijn eigen.

Groetjes Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.