Geen categorie

Natuurlijke huidverjonging van revitaltrax

Mijn ervaring met de natuurlijke huidverzorging van Revitaltrax.

Het maakt de huid zichtbaar jonger binnen 8 weken, ik was dan ook zeer verrast dat dit ook werkt. Wat een veraanming echt een product voor de 40+ vrouwen die mooie resultaal verwachten en die ook gewoon krijgen.

Sinds ongeveer 4 weken gebruik ik het Anti-Aging Collagen Complex van RevitalTrax. Dit is een poeder wat de huid, haren en nagels van binnenuit verbetert en zorgt voor een jongere uitstraling. Ik gebruik dit product dagelijks en ben echt mega enthousiast. 

 

RevitalTrax bestaat sinds eind 2018. Het bedrijf heeft samen met een Duitse farmaceut, gespecialiseerd in collageenpeptide, een drinkbare mix van gepatenteerde Verisol, Ester-C (vitamine C), zink en biotine ontwikkeld voor een mooiere huid- en haarstructuur. Het product is een zogeheten clean label product en bevat alleen deze 4 natuurlijke ingrediënten die niet alleen de natuurlijke aanmaak van collageen stimuleren, maar ook nog eens zorgen voor een goed immuunsysteem.

Dagelijks gebruik van dit oplosbare poedertje in water belooft je veel voordelen. Van natuurlijke huidverjonging, minder rimpels en fijne lijntjes, een betere hydratatie en elasticiteit tot aan een positief effect op het versterken van je haren, nagels, botten en gewrichten. Wie wil dat nou allemaal niet?!

Hoe gebruik je het.

Het is de bedoeling dat je de sticks dagelijks inneemt. Eén stick per dag. Het liefst ’s ochtends op je nuchtere maag omdat dan de opname het beste is. Na de startperiode van 6 tot 8 weken kun je overgaan op 1 stick om de dag. Dan heeft je huid een eerste boost gehad en kun je het resultaat op deze manier vasthouden en natuurlijk nog steeds verbeteren.” Ik los de sticks gewoon op in mijn karnemelk maar je kunt het eventueel ook toevoegen aan je thee of vruchtensap. Er zit verder geen smaak aan, dus met karnemelk innemen is gewoon prima te doen. Wel goed roeren totdat het poeder helemaal opgelost is.

 

Mijn ervaring met Collagen Complex.


Ik gebruik het nu zo 2 maanden de sticks, en ik kan oprecht zeggen dat mijn huid er beter uitziet. Wat ik eigenlijk al na twee weken merkte, is dat mijn huid echt veel beter gehydrateerd is en ik overal een zachtere uitstraling heb. Het lijkt alsof ik een soort standaard Instagram-filtertje over m’n huid heb. Ik merk dat ik er iets minder moe uitzie en m’n nagels zijn ook een stuk sterker geworden. Superfijn! Ik ga dan ook zeker door met deze sticks en ben reuze benieuwd naar het resultaat op de langere termijn.

 

KLIK HIER VOOR MEER INFO

RESULTAAT.

 

Ik vraag mij af of je de sticks eindeloos kunt blijven gebruiken. Revitaltrax verzekert mij dat dat gewoon kan en het niet de bedoeling is dat je het als een kuurtje gebruikt: “Het collageengehalte in je huid neemt na je 25ste jaar helaas jaarlijks af en hierdoor ontstaat huidveroudering. Na je 55ste jaar gaat het zelfs nog sneller vanwege de menopauze. Om dit verouderingsproces te remmen, moet je het Collagen Complex consequent gebruiken om je collageen op peil te houden. Uit onderzoek is gebleken dat je na 4 tot 8 weken zichtbaar resultaat hebt met 2500 mg per dag. Dat is natuurlijk wel een gemiddelde en per persoon afhankelijk. Levensstijl, leeftijd e.d. spelen ook mee m.b.t. hoe snel je een effect ziet. Als je altijd hebt gerookt en veel onder de zonnebank bent gegaan, duurt ’t misschien wat langer voordat je effect hebt dan iemand met een gezonde levensstijl.”

 

Ook op latere leeftijd.

Ik ben zelf 50+ en daarom ben ik begonnen met het Collagen Complex. Een goede vriendin vertelt mij dat dat zeker nut heeft, want zelfs haar eigen oma van tegen de 70 jaar gebruikt het. “Op elke leeftijd heeft het nog zin om te starten met het aanvullen van je collageenniveau. Mijn goede vriendin  is heel enthousiast over het gebruik en heeft ook echt effect. Haar huid is echt een stuk strakker geworden bij haar wangen en ook de rimpeltjes bij haar bovenlip zijn verminderd.  Ze is er hartstikke blij en tevreden mee.” Niet alleen mijn goede vriendin ook haar oma is enthousiast. Op de website wemelt het van de positieve reacties die gebruikers achterlaten. Ook BN’ers als Babette van Veen, Leontine Borsato en topmodel Sylvia Geersen zijn fan. En onder mannen is het ook reuze populair.

 

Waar wachten jullie nog op, gewoon doen ik ben erg te spreken over dit product.

Groetjes Angelique

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.