Geen categorie

Beauty box voor de echte vrouw

Mooi beauty box voor de echte vrouw wie houdt daar nu niet van.

Ik ben zo voorstander van mooie boxen, ik testen ze graag voor jullie uit. Ik vind het belangrijk dat er producten inzit die goed is voor mijn huid en vooral geen allergie veroorzaken. Daarom ben ik opzoek gegaan naar de box voor de echte vrouw. Een box waar ik happy van wordt, als ik hem open maakt, zo hé dat is een verrassing om uit te pakken. Vandaag kreeg ik mijn pakje binnen, ik zat er al de hele dag op te wachten erg hé. Het is ook super leuk om nieuwe merken te leren kennen, en producten die je normaal misschien niet zou kopen. En als kers op de taart dus ook nog een heel lief team die er keer op keer voor zorgen dat ik als nieuw abonnee nieuwe maand tevreden ben.

Wat zit er nu in, de voorbeschouwing de doos mooi is hij hé.

Kijk daar wordt ik nu blij van, mooie producten helemaal op mijn huid afgestemd.

Producten:

Butt mask.

Intensely moisturizing, firming & tightening of the skin.

full size Prijs 7 euro.

Starskin 100 % camellia Nourishing & brightening

2 step oil sheet mask.

full size Prijs 10 euro

COMME DEUX liplove olie.

full size prijs 18 euro

KARMAMEJU Hero face and body after use of water or soap.

full size prijs 27 euro

ROZE AVENUE Dry Shampoo Full size

prijs 27 euro.

The Ritual of Namasté Radiance Anti-Aging Day Cream.

full size prijs 12

Wil jij net als mij heerlijk verwent worden met een leuke goodiebox met heerlijke producten erin, dan kan je via deze link: https://www.goodiebox.nl/angeliquegouweleeuw?test=2  box aanvragen.

Gr Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.