inspiratie,  puur ondernemen,  reizen

Leven als een nomade reiziger

bepaal zelf waar en wanneer je werkt,Werken met uitzicht op de Balinese stranden.

Zelf bepalen wanneer je gaat werken, zal toch een uitkomst zijn voor heel veel bedrijven. En dat is meestal toch niet vaak in onze eigen land, omdat de reizende digitale nomade rond reist om te werken. Digitale nomade verruilen hun huis en haard ,voor een zwerf de bestaan rond de wereld. Hoe dat nu precies werkt? Is een vraag wat een nomade zelf kan beantwoorden.

Afbeeldingsresultaat voor reizende digitale nomade

Werken kan overal around de wereld.

De werkplek is aan het veranderen, door de  nieuwe technologieën en een bijna alomtegenwoordige internet connecties. Zijn we niet langer gebonden aan een bureau, of zelfs een kantoor. Het is mogelijk geworden om te werken waar en wanneer we maar willen, zolang er internet is natuurlijk. Digitale nomade trekken , het nieuwe werken  nog een stap verder omhoog. Ze mijden de traditionele 9-tot-5 kantoorbaan, en kiezen ervoor om naar verafgelegen oorden af te reizen. Waar ze met niets meer dan hun laptop, en het plaatselijke internet hun salaris verdienen.

Tips om rond te reizen als een nomade.

Overal te  kunnen werken waar en wanneer je maar wilt, dat klinkt aantrekkelijk. Maar hoe maak je die droom dan  echt werkelijkheid? En hoe werkt het in de praktijk? Een rondje internet beantwoordt al snel veel vragen. Digitale nomade gebruiken het wereldwijde web, namelijk ook veelvuldig om hun ervaringen te delen met anderen.

De Nederlanders Steven en Diana hebben er zelfs hun werk van gemaakt om mensen te informeren over deze levenswijze. Met WonderlijkWerken geven ze online trainingen over het achterna reizen van je dromen en het leven als digitale nomade.

Zal jij zo willen leven  met je kinderen en werken dan is deze link echt een aanrader:

Digital Nomad lifestyle met kinderen

Groetjes Angelique

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.