product preview

Goodiebox

Er is een nieuwe goodiebox on the market helemaal uit denemarken gevlogen.

Waar menige beauty lover echt helemaal gek van zal worden. Mooie producten en heel veel verrassingen, er wordt lovend over gepraat dus het is echt de moeite waard. Het mooie is nog wel je zit echt nergens aan vast, dus echt ideaal voor beauty lovers en laat die er nu heel veel van zijn.

Klik op het plaatje om je eigen box te bestellen, hij kost 19.95 voor een box voor verrassingen.

Dus een box met inhoud, waar toch menige beauty lover erg blij van wordt, ik heb hem al bestelt want ik wil verrast worden hoe staat het met jouw? Wil jij ook verrast worden. Bestel dan deze verrassende box met erg leuke inhoud, echt geloof me je wordt niet teleurgesteld.

Een cadeautje voor jezelf met 5 a tot 7 producten, van prachtige merken met een waarde van 65 euro terwijl je maar 19.95 betaalt. Elke keer krijg je een box voor verrassingen en helemaal voor jezelf. Een soort happy birthday maar 12 keer per jaar, geweldig toch. In denemarken hebben ze al duizenden vrouwen blij gemaakt, en nu is nederland aan de beurt om helemaal verrast te worden.

Jouw beautybox is net een verrassing ei voor volwassen , en soms zit er echte chocolade er in. Hun team staat echt voor je klaar als er vragen zijn omtrent de producten die zij leveren.

Heel veel bestel plezier, en word verrast met je mooie box met inhoud.

Groetjes Angelique

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.