online,  Personal branding,  Tips,  twitter

Tweet je kennis op Twitter

Hoi allemaal

Tweet je kennis op Twitter, daarom  zit ik  graag omdat je  Twitter zowel zakelijk als privé kan  antwoorden. Twitter is snel, handig, en makkelijk. In een korte tekst kan je via een tweet aangeven  wat je bezig houd, daarmee bereik je heel veel mensen omdat je bericht zich als een olievlek verspreid. Het is vooral de lage drempel en de interactie die je netwerk een boost geeft, de interactiviteit via sociaal media. maak je socialiseert in een digitale wereld. Door te reageren op een web blog over jou vakgebied, ga je immers het gesprek aan met andere web bezoekers. Want achter je beeldscherm of via je smartphone ontwikkel je snel sociale vaardigheden, en verantwoordelijkheid besef. Moe van het leveren van de typische stroom van status updates op  Twitter, waarom niet proberen een aantal van de volgende ideeën voor andere dingen die je kunt doen met de service. Dankzij een open API en een filosofie van inter connectiviteit, is Twitter  breed scala van diensten van derden heeft u gedekt op een aantal alternatieve toepassingen voor de befaamde microblogen tool. Regelmatig gebeurt het wel eens dat je kaartje kwijdt bent dan is zo digitale kaartje een uit komst. En zeker als je in een industrie werkt waar iedereen Twitter heb, dan is het verdraait handig als je sociaal media kaartje hebt. Kijk dan is bij twtBizCard, is eenvoudige service waarmee je een elektronische visiekaartje op kan zetten. Zo word het makkelijker om nieuwe contacten te tweten door toezending van een @antwoord met de hastag# twtBizcard. Wanneer je een account aan maakt, zal de dienst de gegevens van je Twitter profiel gebruiken, en kan je gegevens makkelijk aan passen ideaal toch.

Tweet je kennis op Twitter.

Twitter, Logo, Vogel, Abstracte, Sociale Media

Sociaal media versterken je onderneming en carrière op verschillende fronten, mits je eigen strategie ontwikkelt en er veel tijd insteekt. Je kunt er namelijk geld mee verdienen, als je het inzet ter promotie van je producten en diensten. De band met je doelgroep is hechter als kennis en ervaring ook via internet deelt , je leert solliciteren op een andere manier kennen of je ontmoet online medewerkers van het bedrijf waar je wilt werken. Hoe meer waarde je creëert hoe meer er naar je toe stroomt, als jij mensen met elkaar verbindt en links deelt en levendige discussies voeren. Dan hou je community actief en de leden zullen jou ook tips en informatie geven. Koester echter niet dat je er rijk van word dat word je niet, maar je kan er goed van leven.

Tweet je kennis op Twitter.

Wolk, Blog, Tweet, Als, Delen, Twitter, Nieuws, Verlof

Bron foto, s https://pixabay.com/nl/users/geralt-9301

Tips als je Twitter gebruik als ondernemer.

Ondernemen via Twitter

Omdat je via Twitter zo makkelijk je netwerk kan uitbreiden en onderhouden, is het de perfecte plek om een nieuw idee in de groep te gooien. De mensen die je volgen zijn immers vaak mensen met dezelfde interesses. Bovendien kun je door middel van een hastag of een # in je tweet ook op andere plekken laten verschijnen. Zo krijg je gegarandeerd veel feedback op je nieuwe plan.

Betere vindbaarheid via Google.

Als je bedrijf laten opnemen via je Twitter account , word je ook beter gevonden door Google wat meer bezoeker oplevert aan je website.

Personal branding via Twitter

Twitter is een ideale manier om jezelf en je bedrijf te profileren,denk daarom goed na over hoe je jezelf en je bedrijf als ‘merk’ laat zien. En laat vooral   de buitenwereld zien, wat jij als  Personal branding-expert in huis heb. “Zie jezelf als merk en wees je bewust van de manier waarop je met de buitenwereld communiceert. Denk steeds: “Hoe wil ik dat mijn merk door de buitenwereld gezien wordt?.

Belangrijke noot, wie de foto,s gebruik van www.pixabay.com gebruikt moet er altijd bij vermelden waar je ze vandaan hebt. En wie ze hebben gemaakt zo kan zijn werk ook worden verspreid.

Groetjes Angelique

 

 

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.