Lifecoaching

Dromen zijn bedrog

Dromen zijn bedrog, want mijn droom zal nooit uit komen hoe hard ik ook probeer.

Als je zoveel doet en niemand merkt je op, hoe kan je dromen dan uit komen. Als je niet gelooft dat het ooit goed zal komen. Dan blijf het maar een droom, natuurlijk dromen mag iedereen hebben  maar mijn dromen spatten als zeepbellen uit mekaar. Elke stap die ik zet, elke handeling die ik neem word nooit goed gevonden. Want in deze wereld moet je perfect zijn, en dat ben ik niet . In mijn droom ben ik perfect omdat ik kan zijn wie ik wil zijn. Iemand die word op gemerkt, door mensen die om mijn geven om wie ik bent. Ik kan coachen , trainen, bloggen en vooral ik mag mijn zelf zijn. De aanraking het warme licht, wat voel ik me fijn in mijn droom het voelt zo goed. Dat ik het niet wil loslaten maar, ik moet het is maar een droom.

Afbeeldingsresultaat voor dromen

 

Wie groot zal dromen, zal krijgen was zij droomt.

Mijn droom is werken voor mijn zelf, mijn droom is anderen te helpen om hun eigen te zijn. Mijn droom is om niet meer mijn handje op te hoeven houden, mijn droom is dat iedereen gelukkig is dat is mijn droom. Wat is jouw droom als je hem om zal beschrijven, elke dag weer dat stukje herkenning elke dag die aai op je bolletje. Elke dag dat iemand tegen je zegt jij heb het goed gedaan vandaag, maar bij mijn is het droom die als een zeepbel uit mekaar spat. Al wil ik zo graag en doe ik zo mijn best, er zal altijd weer die afwijzing zijn. Elke stap die ik zet het lijk wel dat ik het voor niemand doet. Omdat het moet, maar in mijn droom kan ik alles zijn geld geven aan mijn zoon. Omdat we genoeg hebben, geld geven aan andere omdat het kan. Gelukkig zijn en niet meer ongelukkig zijn, omdat je niet mee telt in deze maatschappij. Als ik weer geslapen hoop ik weer , dat mijn droom komt, waar ik de warmte voel en blijdschap daar is alles perfect.

Slaap lekker en droom zacht.

Groetjes Angelique

2 reacties

  • Anneke

    Ik word een beetje erg verdrietig van jouw blog. misschien komt het omdat ik je niet ken, dit de eerste blog is die ik lees, en daardoor iets niet goed begrijp.
    Ik hoop van harte dat je ooit kan zeggen, ja deze droom is uitgekomen, misschien niet precies op de manier die ik voor ogen had, maar dit is wel wat ik wilde. tot die tijd, blijf alsjeblieft dromen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.