online,  sociaal media

Geld verdienen met sociaal media

Geld verdienen met sociaal media, doe het als een pro.

Jullie weten toch wel dat je met sociaal media geld kan verdienen, dat kan via Twitter  maar dat kan ook op instagram. Is een handig platform zeker voor webshop eigenaren, of voor bloggers. Om zo meer nog meer producten te verkopen ,en je krijgt ook zo meer bezoekers. Op deze kanalen is het net als een sneeuwbal effect je gooit iets op, en anderen doen de rest voor je . Neem nu spreesy is een handige app, met een functie die het verkopen vergemakkelijk voor jouw. Want ja jij wilt er natuurlijk niet zoveel voor doen Toch, want als yoga docent of blogger wil jij je tijd wel ergens anders besteden. Want jij heb het al zo druk, dan is spreesy de ideale app die jouw leven vergemakkelijkt

Je kan verkopen op  twitter, instagram, pinterest, Facebook, e commerce 

 

Afbeeldingsresultaat voor spreesy

Hoe werk het :

1-step instagram verkopen.

Sluit je instagram account samen met paypal als je eenmaal bent aan gesloten met je paypal account dan kan je gaan verkopen.

Plaats je eerst product.

De detachering vind plaats direct in je instagram, een foto met bijschrift en de prijs van je item. Je ook meer info geven over je product om de klant meer te verleiden om naar je product te komen kijken.

Klant reactie met hun eigen email.

Hier is waar het toveren gaat beginnen nu kan iedereen op je instagram jouw product kopen. Door simpel commentaar te geven met hun email.Zodra ze reageren dan sturen zij een mobiel vriendelijk email met een beveiligde kassa link.

De klant kiest de hoeveelheid en opties.

Zodra jouw klanten hun email controleren dan worden ze gelijk naar de kassa link door gewezen. Die word weer voorzien met een instagram profiel. Hier kunnen ze de hoeveelheid en opties indienen na alles hebben in gevuld gaan ze door naar de paypal om hun kassa af te ronden.

U ontvangt de betaling.

Zodra de klant heb betaalt via de beveiligende pagina van paypal word het geld verzonden naar jouw paypal rekening . Je krijgt een email als het geld er op staat en wanneer ze  de bestelling heb geplaatst.

Waarom zal jij als blogger of webshop eigenaar het niet gebruiken.Deze  app doe het werk voor je , je kan hem gebruiken om via intagram spullen te verkopen. De klant hoef alleen maar te klinken en deze app regel voor je het.

Link: https://www.spreesy.com 

Groetjes Angelique

 

4 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge