Geen categorie

Amerikaans fast food restaurants

Waar je graag naar toe gaat als het om amerikaanse fastfood restaurants gaat.Want de pancakes en hamburgers met een amerikaanse twist kan je ook in nederland vinden. Een hoterkamer met uitzicht op een skyline zijn hier ook te vinden. Voor je het weet waan je in een amerikaanse see side. Want zeg nu zelf wij houden toch allemaal een beetje van het amerikaanse fastfood resturants. Waar alles veel groter en lekkerder is.

Uit eten op zijn amerikaans in nederland.

Tomś Diner.

Alles in deze amerikaanse dinner uit de jaren vijftig schreewt om aandacht, met zijn neonverlichting, pettycotes, en jukeboxen. Zodra je met je voeten over de drempel stapt krijg je gelijk the chills. Op het menu staat, hamburgers, hotdogs, grilgerechten, en om het plaatje helemaal compleet te maken kan je het afmaken met een heerlijke milkshake.

Five Guys

Deze fammilie bedrijf, is opgericht in 1986 door Jerry murrell, en wordt gerunt door vijf guys. De rode en de witte keten staat bekend om hun burgers. Hun bijzondere shakes, en burgers worden elke dag vers bereid je kunt deze burgers zelf samenstellen zo maak je van elke burger je eigen amerikaansedream.

The blueberry.

New York ontmoet Amerfoort en wel op twee locaties kan je deze heerlijke resturant vinden. Op hun menu staan heerlijke lunchgerechten, op zijn amerikaans. Hun beroemde Sloppy joe, smoothies en vers gebakken cupcake.

charleys-diner.nl

Hun retro bankjes en linoleumvloer en hun schaakbordpatroon bar in een vorm van auto geven deze dinner echt een amerikaanse jaren vijftig gevoel. Alleen de uitzicht op de vecht in het gooi maakt het dat je daar naar toe wilt gaan. Charley serveert spareribs, steaks, hamburgers en andere heerlijke grill gerechten.

The catś back.

Smashed patties, buffelo wings, buttermilk fried chicken, en hun zelfgemaakte babecuesaus staan hier op het menu. Het interieur heeft een west coast vibe met invloeden uit de skatebord-cultuur. niks is zo lekker om bij je eten een lager biertje drinken dat maakt het compleet.

Ribhouse Texas.

Hier gaan we me een grote stap terug in de tijd, van het wild westen. De bediening draagt cowboy kleding en hoeden, hun interieur doet je denken aan een saloon van het wild westen.

Veel plezier van het bezoeken van deze amerikaanse fastfood restaurants.

Gr Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.