online,  sociaal media

Sociaal media expert

Perry van beek is de sociaal media expert van heel Nederland, als je meer wilt weten over LinkedIn.

Perry van Beek de media expert van Nederland met kennis van nu. Hij weet zoveel dat ik me toch af vraagt hoe weet hij dat allemaal.  En als je iets wilt leren en zeker over  LinkedIn, is het raadzaam hem te volgen op LinkedIn.

Perry van Beek in actie.

Als je hem ontmoet dan zal je net als ik geïnspireerd zijn, wat een man met kennis en zo vriendelijk en sociaal. En het mooi is toch wel dat hij  al heel lang een ondernemer is, vanaf 2007. Dat zeg toch al genoeg , zoveel kennis en zoveel dat hij jouw kan inspireren. En dat je meer dan doen met LinkedIn dat beschrijf hij gelijk ook even, want LinkedIn is meer dan een visitekaartje online. Want als ondernemer kun jij er leads uithalen, tenzij je het op een een goed manier toepast. Het is echt raadzaam, om hem te volgen of te LinkedIn want ja jij als ondernemer. Wilt natuurlijk meer weten over LinkedIn, al is het zijn strategie.

Afbeeldingsresultaat voor perryvan beek

Als je in Nederland een business-to-business omgeving werkt, dan is de keywords heel belangrijk.

Dan is de kans vele malen groter dat jouw klanten of potentiële nieuwe klanten jouw vinden tenzij , zij ook een  LinkedIn account hebben. Zo niet allemaal! dan kun je twee dingen doen. Ten eerste kun je gewoon zoeken wat ik altijd doet, en wat jij ook kan doen. Vervolgens kun je de telefoonnummers van die personen gewoon bellen met een vraag over LinkedIn. Geloof het niet het gebeurt nog steeds, er zijn zelfs bedrijven die dit uit besteden om koude acquisitie plegen.

Of leer jij het liever van een pro.

Natuurlijk heb jij als ondernemer je naam hoog te houden, natuurlijk gaat het niet altijd van het leiden dakje. Maar goed het kan nooit kwaad, om iemand een mail te sturen om te Linken toch? En zeker als je meer wil weten over zijn workshop’s of bijdragen op LinkedIn. Stuur dan een uitnodiging, want ja interessante mensen zijn nu eenmaal interessant.

Afbeeldingsresultaat voor perryvan beek

Nieuwe klanten vinden via LinkedIn.

En wie gerichter  opzoek gaat  kan mogelijk nieuw klanten  vinden die opzoek zijn naar mensen als jouw die hun probleem op kan lossen. Of om jouw bedrijfsproces te verbeteren. Maar Goed wordt jij als eerste gevonden,in Google  of scoort jouw concurrent hogere?

Maar weet je wat je ook kan doen is om een, online Sociaal Selling Bootcamp te volgen. Stap voor stap word Social Selling voor je uit gelegd wat het voor jouw bedrijf kan doen. En hoe jij het direct kan toepassen om nieuwe klanten te vinden. Ook leer jij hoe jij een krachtige LinkedIn profiel opbouwt, en hoe je deze profiel kunt gebruiken. Om jezelf sterk te positioneren op de arbeidsmarkt. Neem dan contact op met Perry van Beek, al is het maar om zijn workshops, of Perry zelf.

Zie link voor meer info, want ja hij zit op LinkedIn.

https://nl.linkedin.com/in/perryvanbeek 

https://perryvanbeek.wordpress.com 

Groetjes Angelique

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.