Wie ben ik

De rode draad in mijn leven is wie ben ik en waar sta ik voor.

Wie ben ik nu eigenlijk? En waar sta ik voor, daar is het begonnen mijn eigen zoektocht. Zo schrijvend op mijn website begon ik ontdekken waar mijn passie lag, schrijven en vooral inspireren. Door mijn verder te ontwikkelen, naar wie ik nu bent leef ik wel meer in harmonie met mijn zelf en de natuur. Al eeuwen lang leven de mensen in harmonie.

Oude stammen die samen leefde met de natuur en bewust waren van de bruikbare energie om hun heen. Deze kennis is voor mijn oneindig en leerzaam is de bron vol inspiratie, waar ik mijn innerlijk reis ben begonnen door mijn eigen nieuwsgierigheid naar de mens toe.

Mijn reis.

Heeft mij veel gebracht mooie inspirerende mensen, dieren die op mijn pad kwamen en vooral deze blog waar ik mijn kennis en inspiratie deelt. Het stukje waar ik nog steeds in mag groeien, en waar ik ander zowaar kan helpen naar hun innerlijke zelf. Elke dag leer ik bij en elke dag mag ik met volle overtuiging genieten wat ik heb gekregen, is een gave waar ik een ander mee kan helpen.

Mijn doel.

Einddoel is onbekend, onderweg zijn en af en toe even stil wat ik zie en wat ik voel.  Kijkend naar het mooie uitzicht wat voelt als een schilderij waar ik de meester van bent. Dat is mijn doel eindeloos genieten en zie wat er op mijn pad verschijnt waar ik liefde en harmonie mag delen. Want waar dan ook in de wereld het mooie witte licht zal weer schijnen om ons heen.

Zie je fouten op mijn pagina, dat kan ik ben dysletisch dat neem niet weg dat ik graag schrijf om jullie inspiratie te geven.

Gr Angelique

wil je meer weten over mij kijk dan bij mijn sociaal media kanaal, en klik op de buttons.

images

Groetjes Angelique .

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.