Wie ben ik

Ik ben Angelique een organisatiecoach die veel weet over organisaties.

Ik kan wel zo standaard tekst neerzetten wat ik voor ondernemers of bedrijven kan doen. Het is beter dat ik kan vertellen waarom ik het zo interessant vind. Heel veel mensen snappen niet hoe een goed lopende organisatie werkt, een goed organisatie werkt alleen als alles op een lijn staat.

Wat je nu ziet en wat totaal niet werkt , is eenrichtingsverkeer zonder een leidende rol. Een goed organisatie bestaat uit verschillende lagen, directeur, onderdirecteur, manager, recruiters, werknemers. Als je deze lagen niet goed zijn afgestemd krijg je er schuivingen resulteerd in miscommunicaties.

 

adult, blur, boss

Heel veel bedrijven luisteren niet graag naar de werknemer.

Omdat ze denken ik ben de werkgever dus ik weet hoe het in zijn werk gaat, dat is zo een verkeerde opvatting want je zal nooit weten wat de werknemer nog meer kan. Maar wees gerust deze organisatiecoach weet hoe ik jou kan helpen, zodat je bedrijf weer werkt als een geolied machiene.

 

Wat biedt ik aan, en waar ik goed in bent.

Bedrijfsanalyse.

bedrijfstrainingen.

communicatievaardigheden.

motivation Technieken en gespreksvaardigtechnieken.

bemiddeling tussen werknemer en manager.

wil je meer weten over mij kijk dan bij mijn sociaal media kanaal, en neem mijn in dienst. klik op de buttons.

images

view-my-profile-on-linkedin

 

Groetjes Angelique .

 

 

 

 

 

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.