Geen categorie

Spirituele healer zoekt antwoorden.

Ik vind het leven op aarde maar zwaar er is zoveel licht om ons heen maar ik zie hem niet meer.

Ik mag niet zijn wie ik werkelijk bent ik moet mijn eigen voor doen wat ik niet bent.  Deze spirituele healer heb het  zwaar. Er lopen mensen van je weg er komen rare mensen op je af, en dan maar blijven lachen. Wat ik van binnen helemaal niet bent omdat ik mijn eigen niet mag zijn. Anders jaag ik mensen weg omdat ik vaak dingen door krijgt maar niet op de juiste manier kan zeggen worden mensen boos. Soms denk ik waarom ik en waarom moet ik deze dingen constant mee maken en waarom mag ik niet stralen.

Vragen aan een medium.

En toch vraag ik mijn echt af zal er nog meer mensen op deze aarde rond lopen en het zelfde mee maken. En hoe gaan zij er mee om als de wereld maar zo hard is. Ik voel mij het fijnst als ik een bos bent omringt met dieren daar kan ik zo intens van genieten omdat zij geen oordeel hebben om wie je bent.

Er gebeuren ook leuke dingen zoals je iemand ontmoet en hem een compliment geeft, en vervolgens weer tegen komt in Delft. Dan denk is dit voor bestemd, dat ik deze persoon steeds maar ontmoet. En als je het niet verwacht komt hij langs of ik krijg ingeving dat ik een mok moet kopen. Voor iemand die het nodig heb op dat moment, zodat hij ieder keer als hij gaat werken blij wordt als hij die mok zie.

Leermeester.

Ik zou het fijn vinden als er mensen zijn net als ik, met een gave.  Die andere mensen helpen met tips of advies hebben voor iemand als ik. Ik zit met heel veel vragen en blijkbaar willen heel veel mensen juist geld verdienen aan mensen net als ik. Ik vind als je een gave heb gekregen wees dan een leermeester voor die ander, en vraag er dan geen geld voor.

Gevraagd ben jij een medium of een healer.

Die mijn kan helpen om met mijn gave meer te ontwikkelen en die er geen winst belang van maakt. Die mag mijn mailen zodat ik er beter mee om kan gaan, en waar ik mijn vragen kan neer leggen.

Groetjes Angelique

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.