online

Leven van een blogger

Leven van een blogger is niet zo perfect zoals het lijkt.

Het  leven van een blogger niet altijd leuk, maar je kan er wel je werk mee maken als je maar blijft leren. Wat aan sluit met wat je doet, sommige mensen doen het voor hun hobby. En andere doen het als beroep, vergeet niet het is kei hard werken. Dat zie je nooit terug zien komen op de perfecte blogs,daar lijk het net of alles perfect gaat. Maar of dat nu de werkelijkheid is ,nee want je moet je  steeds heel veel doen.Je  marketing moet op orden zijn, Je moet met sociaal media kunnen werken, welke platformen ga je mee werken.Je blog onderhouden dus op to date houden . Hackers van je website weg houden, verhalen vertellen en mooie foto’s maken en dat stukje kan ik niet.

Bloggen vloggen en vooral doen waar je goed in bent, dan ben je een blogger puur sang.

Mijn dag word elke dag een stukje leuker ,werken als blogger is het leukste wat er is. Wie kan nog zeggen over zijn beroep ik kan met trots zeggen ik ben een blogger. En ik ben er trots op en iedereen die het geen beroep vind moet vooral dit niet lezen.

Een blogger denkt altijd in mogelijkheden, die zullen nooit denken en is geen werk. maar denken van uit het oog punt er is werk zat, je moet hem gewoon zelf creëren. Dan doe je het werk waar je elke dag met plezier aan werkt.

Het is niet zomaar een website opzetten.

Is na denken wat ga jij de wereld brengen. Want er is zoveel op het internet, maar hoe val je nu op tussen die vele blogs. Is een content te bedenken die een ander nog niet doet, en dat breng je naar buiten. Natuurlijk moet je naast je blog nog werken anders kom je niet rond, of er bij leren om nog beter te worden. Wie zegt dat bloggers niks doen, die is kei hard gek, wij doen net zoveel dan die gene die hard werken voor hun centen.En soms schrijven we over bedrijven die de moeit waard zijn om over te schrijven, heel veel mensen doen altijd minachting over bloggers, maar vergeet niet als je met bloggers werkt. Ben je als bedrijf gewoon goed bezig, en waarom zal je een duur marketing bureau in huren  als je gewoon blogger in kan huren. Toch kijk maar naar bloggers als een verleng stuk voor je bedrijf, ik voel me dan ook graag aanbevolen om met jouw samen te werken.

Links

www.bloggenenloggen.nl  

Ik vind deze blog echt een aanrader voor elke blogger.

Ondernemen op hakken. 

Hoe bedenk je het ondernemen op hakken maar wel interessant voor bloggende ondernemers.

Haareigenzaak

Deze link is zo interessant voor vrouwelijk ondernemers onder ons, die werk willen maken van hun zaak.

Groetjes Angelique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.