inspiratie

Bescherm engel

Bescherm engel die krijg je mee als jij geboren bent, en ook  als iemand overlijd die jouw dierbaar is.

Heb jij een bescherm engel, want er zijn namelijk heel veel engelen om ons heen. Je  mag de engelen altijd om hulp en begeleiding vragen als je dit nodig hebt. Een engel zal nooit ongevraagd hulp geven, geduldig wacht een Engel totdat jij hem om hulp vraagt. Eenmaal vanuit het diepste van jouw hart gevraagd, gaat de engel voor jou aan het werk.Hoe kan je nu merken dat er een engel bij je is? Als je op de kleine dingen om heen let kan je de engelen gaan ervaren. Een onverwacht zuchtje wind, een lichte aanraking als vederlichte vleugels. Misschien voel je opeens, een onverklaarbare liefde. Kleine dingetjes, waar je vroeger misschien geen aandacht aan besteedde, kunnen jou vertellen dat de engelen bij je zijn.

Gerelateerde afbeelding

Hoe kan je nu hulp vragen aan de engelen?

Gewoon net zoals je dit vraagt aan een mens, je kunt in gedachten met de engelen praten.  Ze zullen dit altijd horen. Als je het fijn vindt om hardop met ze te praten, mag je dit ook doen. De intentie om contact met ze te kunnen  hebben is al genoeg om dit contact tot stand te brengen. Door dit contact kom je ook in een beter contact met jezelf. De antwoorden van de engel zullen je helpen om beter op je eigen intuïtie te vertrouwen. Dan zal je gaan merken dat jij degene bent die de antwoorden heeft gevonden, dat jij degene bent die het probleem heeft opgelost.

Er zijn heel veel engelen, en er zijn er zoveel dat iedereen altijd genoeg engelen om hulp kan vragen. Je kunt als het ware jouw eigen leger van Engelen om je heen zetten als je dit nodig hebt.

Engelen zijn heel hoge energieën, het beeld dat wij van een engel hebben is door ons zelf gecreëerd, zodat iedereen een afbeelding van een engel kan herkennen. Een engel is zelf  niet mannelijk of vrouwelijk.

Een erg belangrijke engel is jouw persoonlijke Beschermengel. Deze engel ziet eruit zoals jij hem voor jezelf het liefste ziet. Soms gebeuren dingen waar jij je vinger niet op kan leggen, ik ben hier ieder geweest of ik voel een warme omhelzing om mijn heen. Dat zijn allemaal kleine signalen dat iemand over je waakt, ligt er ook aan of je er open voor staat. Want niet iedereen staat er voor open, en vinden het maar iets geks.

Boeken om te lezen:

Jouw beschermengel

De jongen die in de hemel was.

Heel veel plezier met lezen.

Groetjes Angelique

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.