inspiratie,  Personal branding

Doneer je talent en help een ander

Doneer je talent en help een ander met  je talent, want samen verbinden doen we met onze talent.

Waarom je talent in zetten als er al zo veel te doen is , als het om talent gaat. Iedereen heb een talent van bruggenbouwer, netwerker, tot regelaar. Maar iedereen zie dit als wat je elke dag doet, raar eigenlijk dat we het allemaal van zelfsprekend vind. Een talent is wat je hele leven mee draagt, zonder dat je er bewust van bent want als je deze talent zal gebruiken. Zal je ook je eigen pad kunnen bewandelen, naar een betere ik dan je nu bent.

Kijkend Naar mijn.

Ik ben een organisatiecoach, die kijkt naar een organisatie en personeel. Waarom doe ik het dan omdat ik het geweldig vind, hoe moeilijk het probleem hoe leuker ik het vind.

Ik hou van schrijven maar ook anderen mensen inspireren, maar dat neem niet weg dat ik eigenlijk voor de buiten wereld niet goed schrijft.

Ik ben een magnetiseur met  helende handen. Waarmee je dieren kan behandelen ,kinderen ouderen mensen, en planten. Moet ik hier mee stoppen omdat de buiten wereld het maar  raar vind . Waarom zal ik, het iets wat je mee krijgt met je geboorte. Dit leer je niet uit een boekje het zit al in je.

Wat is jullie talent als je hem zal omschrijven.

Groetjes Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.