Geen categorie

Heb jij geheimen voor je man

Heb jij geheimen voor je man die jij liever helemaal niet vertelt.

Dan zijn deze 4 dingen die je beter voor je man verboren, kunt houden. Vertel jij thuis altijd alles? Fout! Tuurlijk, jokken mag niet maar selcetief eerlijk zijn is soms gewoon beter. Dan krijg je ook niet dat gezeur over geld, omdat je wat heb uit gegeven. Ja vrouwen zijn graag onafhandelijk van de man, dan ben je natuurlijk ook interessanter.

Gerelateerde afbeelding

Tip 1.

Je hoeveelheid schoen, en de kosten daarvan.

Want geef toe: het is toch ook onmogelijk om langs, een rek vol schoenen net kroting te lopen. Zonder een nieuw paar aan te schaffen?

Tip 2

Jouw krassen of deuken in de auto.

Geef een onbekende parkeerder maar de schuld, anders krijg je elke dag de opmerking dat het waar is. Vrouwen kunnen niet rijden, inclusief trimfantlijk lachje.

Afbeeldingsresultaat voor geheimen

Tip 3 .

Dat je zijn vriend niet mag.

Mannen zijn namelijk altijd loyaal aan hun vrienden, dus doe gewoon als of je die vriend hartstikke leuk vind. Misschien zelf iets te, dat je man dan minder leuk zal vinden. Waardoor hij vanzelf, wat afstand neemt, is natuurlijk geen garantie dat hij dat doet.

Tip 4 .

Hoe handig ben jij.

Laat hem dat klusje maar klaren, hij blij , jij blij zonder dat je een strijd heb in huis dat hij het beter kan. Ja mannen kunnen er een houtje van, omdat altijd maar die opmerking te plaatsen dat ze het beter kunnen.

Meer leuke nieuws en interssante blogs:

https://www.blogtrommel.com 

http://www.lindanieuws.nl 

Dyslectie is a Bitch, ik heb er last van.

Groetjes Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge