Geen categorie

Rijstwater perfect voor je huid.

Rijstwater perfect voor je huid ,  er zit natuurlijk ingrediënten in die je huid helpt te verbeteren.

Ik maak er een lotion, van een deel rijst met een deel water. Laten het even staan en neem  je huid mee af nemen en weldra daar mee voed je huid mee. Wat voor jouw alleen maar leuk is toch? Je kan er ook een masker van maken , doe een deel in de keukenmachine en maal het tot een poeder. Doe nu een beetje water er bij, en meng het door mekaar .En laat het nu 15 minuten er op zitten, en spoel het af met lauw warm water. Dit is gewoon de perfecte masker die er is, en het zit  gewoon in je keuken kastje. Natuurlijk waarom denk je heel veel mensen er zo gek op zijn.

Afbeeldingsresultaat voor rijst masker

Zo krijg jij een een goed gevoede huid en je huid straalt als nooit te voren.

Ze zeggen wel eens waarom zijn de Japanse vrouwen toch altijd zo mooi, omdat ze rijst water gebruiken. Wie rijstewater gebruik voor zijn huid, zal na een week  resultaten zien. En je kan het ook gebruiken als  haarlotion,  doe het in je haar spoel na 15 minuten er  uit. En je haar glanst als nooit te voren dus ideaal deze rijstwater wat jij natuurlijk zelf maakt.

het rijst water is rijk aan mineralen en vitaminen die zorgen er voor dat je huid er fantastisch uit gaat zien.

Afbeeldingsresultaat voor rijst masker

Waar is het goed voor  rijstwater.

Het rijst water is rijk aan vitaminen B complex er zit inositol en die helpt de celgroei van de huid te verbeteren  en hij gaat ook verouderingsproces tegen.

En stimuleert de door bloeding van de huid en die zorg er ook weer voor dat je huid gaat glanzen.

Het eiwit wat er in zit die zorg er weer voor dat je haarschacht word op gevuld en daardoor krijg je weer vollend haar van.

Het rijst water is ook goed voor als je huidaandoening heb ,als je het toe zal voegen aan je badwater en dat 2 keer per dag een bad zal nemen zal je huid na een week goed opknappen.

Je kan rijst water ook drinken is zeer gunstig voor de algemeen gezondheid ,het bevat 8 essentiële aminozuren die de bouwstenen zijn van je botten en het geeft energie en is hoog concentraat aan koolhydraten.

Echt een product waar je huid, haar en gezonheid wat aan heb ideaal dus.

Groetjes Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.