Geen categorie

wordpress gratis platform

WordPress een gratis platform voor jullie blog.

WordPress is een website, waarop jij jouw  gratis  blog op kan zetten. Jouw wordpress draait op software van wordpress, Maar je heb niks te maken met een hosting alles word voor jouw geregeld, de beveiliging en software.Ik ben zelf begonnen met een gratis website op com, eerst gratis daarna naar betaalt. Zo kun je eerst uit proberen , wat is wordpress en wat kun je er mee doen.

Afbeeldingsresultaat voor wordpress templates

Wat zijn de voordelen van wordpress com

Een web blog is geen website het is een gratis platform waar jij gebruik van kan maken .Is makkelijk in gebruik je kan hem zelf op zetten. Jouw upgrades worden voor jouw gedaan, en je beveiliging en je spam alles word centraal geregeld. Door wordpress zelf, WordPress bied diversen domein namen en hosting aan die kan je er achter plakken is erg handig. Ik zelf heb dat nooit gedaan, ik heb zelf een domijn uit gekozen die bij mijn past.  Zodat ik er zelf regie over heb.  Je krijgt verkeer omdat je bij wordpress com zit, dit is weer een onderdeel van wordpress community blogs of day. En tags die  linken  weer web blogs onderling.

Voor delen van wordpress org.

Er is een  mogelijkheid om zelf je thema,s te maken of te gebruiken meer opties. En je heb totale controle over je eigen website, dat houd ook gelijk in dat jij je beveiliging zelf moet regelen. En  zorgen dat je de je spam buiten de deur houdt. Je heb de mogelijkheid om plug-ins installeren dat kon bij wordpress com niet. En het is een goede open scoure in de wereld maar nu ook verkrijgbaar  in Nederland.

De nadelen van wordpress org

Jij bent zelf verantwoordelijk voor je beveiliging en technische faciliteiten, en je webhosting en domein pakket. Je moet ook zelf de back-ups regelen en up-date- en spam dat word niet meer voor je gedaan.

En je heb natuurlijk technische kennis nodig om met wordpress org om te gaan .Voor dat je met een platform aan de slag gaat raad ik je aan om eerst met wordpress com te beginnen als je de kennis en vaardigheden onder de knie heb kan je altijd over stappen naar wordpress org.

Groetjes Angelique

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.