Lifecoaching

Lezen en schrijven is zo moeilijk

Het is helemaal lastig als je , lezen schrijven niet onder de knie hebt.

Natuurlijk heb je veel Nederlanders , die hun Nederlands niet goed onder knie hebben. Het is pas storend als iemand anders op je vingers tikt, en zegt jij moet een Nederlandse taal verbeteren. Als je dan vervolgens bij die gene gaat kijken , vergeten ze zelf om hun Nederlands goed te schrijven. Maar als  blogger, moet je goed op letten wat je schrijft. En hoe je het schrijft , natuurlijk het moet prettig te lezen zijn. Maar ik vind het nog belangrijker, als ik schrijft  dan moet je het gevoel krijgen dat je door wilt lezen.

Afbeeldingsresultaat voor Nederlands schrijven

Is het nu de D Of de T.

Lastig vind je niet, ik vind het  ieder geval wel. Ik moet constant na denken hoe ik iets  schrijft ,en waar zet je nu de punt of de komma . Is ook zo iets? Is echt een ramp. Het is natuurlijk nog erger, als je net hier bent want , je moet de taal leren. Die verdraaide grammatica  is zo moeilijk , wil je meer weten hoe de Nederlandse taal is op gebouwd. Kijk dan vooral hier, https://nl.wikipedia.org/wiki/Nederlands dan zie hoe moeilijk het wel niet is.

Ook niet onbelangrijk is om een goede artikel te schrijven.

Wie goed schrijft zal natuurlijk meer bereik krijgen, een goed verhaal die wil je blijven lezen. Soms vergeten we wel eens , dat we schrijven voor een ander.  Maar waarom is dat nu zo belangrijk, dat je goed schrijft zodat er meer bezoekers komen kijken. Natuurlijk kijk je als blogger naar andere bloggers, en ik vind het helemaal leuk als iemand een mooi website heb. Of  goede artikelen schrijft dat ik als blogger geboeid haar verhalen leest.

Als lezer of ondernemer is het belangrijk dat je goed schrijft.

Afbeeldingsresultaat voor kim suurmeijer

Klik op de afbeelding voor meer info.

Nu tips van mijn, ook niet onbelangrijk.

www.taalhuis.nl 

www.lezenenschrijven.nl

http://www.spelling.nu 

http://taaladvies.net/taal/advies/vraag/1149

Veel plezier met schrijven, en laat je niet uit de veld slaan. Er zullen altijd van de taal zeikers zijn die zeuren over iemand zijn taal of schrijftaal.

Groetjes Angelique

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.