lifestyle

Hollands Got Talent

Hollands Got Talent zo haal je het beste uit jezelf, omdat iedereen een talent heb.

Iedereen is wel ergens goed in, echt maar dat talent is niet altijd even makkelijk. Maar hoe weetje nu welke talent, je moet gebruiken. Zeg niet dat je een uur gaat repeteren op dat muziekstuk, maar dat je het vijf keer foutloos gaat spelen. Door bedachtzaam langzaam  en met een scherp oog te werk gaan, is de kans ook groter dat het jouw ook daadwerkelijk lukt. Soms zijn we vergeten wat er ook daadwerkelijk toe doe, wie zegt ik kan het niet die zal nooit slagen.

Afbeeldingsresultaat voor talent kind

Bepaal waar je lat ligt, en mik net iet hoger.

Een ding te gelijk zeggen we altijd tegen kinderen, waarom doen wij dat niet . Terwijl jij roept langzaam aan een ding tegelijk, dan leer je het ook beter. Waarom willen we zelf dan toch zo graag tien ballen, in de lucht houden? Doe dan een ding goed en met je hart en ziel, pas als dat onder de knie hebt begin je aan iets nieuws.

Iets nieuws.

Wees eens voor altijd initiatiefrijk, en nieuwsgierig te gelijk. Kijk dan is rond als je altijd iets nieuws wilt proberen, hierdoor ontstaat er nieuwe manieren, om jezelf uit te dagen.

Neem de tijd, om je talent te benutten.

Als je alles kunt leren, wat leer je dan eigenlijk dan is het belangrijk dat je er tijd in stop. Door tienduizend uur te oefenen ,kun je een vaardigheid ontwikkelen. Heel handig als je ergens weinig talent voor heb, maar het wel graag wilt  doen.

Wonderkind.

Veel mensen denken dat talent is aan geboren, lang niet bij iedereen. Walt Disney werd toen hij jong was ontslagen wegens gebrek aan fantasie, je kunt talent ook namelijk kweken kijk maar naar Walt Disney mooi voorbeeldt.

Kortom als je weet waar jouw talent ligt, kun je er ook geld mee verdienen. Je hoeft niet op nieuw de ei van Columbus uit te vinden, jij weet van jezelf waar jij goed in bent. Benut die talent dan ook, sommige mensen doen dingen die van zelf sprekend zijn, maar eigenlijk is het een talent . Wanneer kom daar is nu verandering in  , dat  talent  niet je diploma,s of werkervaring is maar je echt talent is  waar ben jij goed in.

Bij de blauwe link druk je voor meer info.

Groetjes Angelique

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge