Eigenbaas,  Lifecoaching

Kracht van creeren

Hoi allemaal

Kracht van creëren, als je zou bouwen aan je eigen geluk en dat van anderen waar kom je dan? Dromen is mooi maar doen is nog veel beter, wie zijn hart zal volgen kunt alles creëren. Vol van bezieling kleine en grote paradijzen, maar op de bank hangen en televisiekijken krijg ik geen energie van. Van lichamelijk bezig zijn en iets maken wel, ik heb geen telefoon nodig als ik muziek hoor dan komt mijn creativiteit vanzelf omhoog. Om gevoel van vrijheid te creëren hoef je niet 3 weken op vakantie te gaan, ik pak mijn fiets en gaat fietsen. De wind door mijn haren vogels die fluiten, en het gevoel hebben dat alles er niet toe doet. Wie doet dat nog niet zoveel denk ik, er gewoon even tussen uit. Even mijn hoofd leeg maken en elke dag kom ik uitgerust terug om mijn verhalen met andere te delen. Doen of laten wat je wilt, over succes zingen en ambitie gaan vaak samen. Maar hoe kom jij nu in je kracht wat heel veel mensen doen, is vreselijk zuren wat hun is overkomen. met zeuren en klagen word een mens niet rijk maak doen daar aan tegen wel. Wie zijn handen uit zijn zakken zal halen en iets zal doen, gaat er met volle passie tegen er tegen aan . Kun je  heel veel creëren, als je het werk zal doen waar je hart van zal stromen, ga jij het dan bij een droom laten of ga jij er werk van maken. Doen en deken is 2 verschillende dingen, de ene blijf bij dromen en de ander doet er wat aan. Maar als je moest werken is de plezier er af, maar als je mag werken en je gaat met vol overgave tegen aan dan sta je elke morgen met plezier op.

Kracht van creëren.

Banner, Koptekst, Start, Omhoog, Freelancer, Silhouet

Over succes, zingeving en ambitie.

Over discipline, gevoel en zelfvertrouwen.

Over aandacht, flow en weg duwen.

Over lijstjes en andere praktische zaken.

Stel een helder doel voor jezelf, hoe zie jij jezelf over 1 jaar ben je dan nog waar je zit of jij bent een project aan het opzetten.

Stel jezelf deze vier vragen voordat je aan een activiteit begint.

Moet het echt gedaan worden?

Moet het nu gedaan worden?

Moet het op deze manier worden gedaan?

Moet ik het wel doen?

Kracht van creëren.

Zakenvrouw, Oplossing, Conflict, Presentatie, Pak

kracht van creëren zit in hoe jij zaken aanpakt, als je nog niet direct weet wat je wilt geef het dan nog even tijd. Laat alles rijpen het zaadje is al in je gepland, het zal van zelf groeien met liefdevolle aandacht. En dan op een dag bij het opstaan, terwijl je met iets anders bezig bent of terwijl je kinderen aan kleed. Komt het idee helder voor je ogen ,je hoeft echt niet het spreekwoordelijk gat in de markt te vinden. Zelfs als jouw idee het zelfde is als dat van een ander, maar wat maak jouw nu zo uniek en waarom moeten de mensen  bij jouw de diensten af nemen. En als je er uit bent, wil dat nog niet zeggen dat je voor de rest van je leven af bent van de dingen die niet leuk zijn, heb je een hekel aan financiële dingen uitzoeken. Of  ligt je verkopen jouw niet maak dan goede producten die ander zou kunnen helpen.

Groetjes Angelique

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.