Geen categorie,  inspiratie,  Mindfulness

Het geheim van de liefde

Hoi allemaal

Het geheim van de liefde, how do you want me to love. You so that, you feel loved by me?

Vaak zeggen 2 mensen tegen mekaar ik hou van jou ,maar ze komen tot hun spijt later achter dat ze met die worden, iets anders bedoelen. Hadden ze maar eerder begrepen dat liefde voor ieder van hun een andere betekenis had. Nu hebben zo veel tevergeefs zo veel tijd, geld en vooral emotionele betrokkenheid in hun relatie geherinvesteerd.Het succes van de liefderelatie hangt grotendeels af van de vraag of de beide partners het zelfde bedoelen ,als ze over liefde praten.

 

Het geheim van de liefde

De liefdesdriehoek bestaat uit drie onderdelen, intimiteit,passie,toewijding.

Onder intimiteit valt vertrouwen, zorgzaamheid, medeleven, communicatie,begrip en empathie voor mekaar.

Onder passie vallen opwinding, energie, enthousiasme en magnetische aantrekkings-kracht.

Onder toewijding valt het besluit om aan een relatie te beginnen en deze voor een langere tijd, misschien voor altijd in stand te houden wat er ook gebeurt.

Het geheim van de liefde

Dus? mensen bedoelen verschillende dingen  als ze zeggen ; ik hou van jou? Je bent het gelukkigste als je iemand bent die deze woorden ongeveer het zelfde bedoelt als jij. Als je in de flow’bent zit je in het moment, sta je in vuur en vlam en zit je op een lijn. Als dat niet het geval is en het vuurtje is gedoofd stop dan met je relatie.En als je kinderen heb en zegt tegen je zelf, ik blijf bij me vrouw wegens de kinderen dan neem je zelf in de maling even wakker worden lijk mijn een optie. Niemand is gelukkig zo in relatie als er geen passie  meer  is .En zeker als je niet meer in vuur of vlam staat met je vrouw.

Het geheim van de liefde

Bron foto,s liefde is.

Groetjes Angelique

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.