Eigenbaas,  inspiratie,  sociaal media

Girl goeroes met power

Girl goeroes met power  ze jong en hip en ze verdienen hun brood met wat ze graag doen.

Is andere mensen te inspireren om idealistische te gaan leven. Vroeger waren de idyllische goeroes oude mannen , liefst met lange baarden. Als je een jonge vrouw was, zat je doorgaans apegapen aan hun voeten. Zelfs als je mond open zal doen, op een podium gaan staan om anderen te inspireren. Maar anno nu, hebben ze geen volgelingen maar volgers. Ze zitten niet op hun troon, maar aan hun eigen keuken tafel. Ze hebben professionele websites die ze zelden zelf bouwen, ze filmen zichzelf en zetten het zelf voor hun volgers online.

Woman in Orange Blazer

Ze hebben succes zoveel dat ze er van kunnen leven.

Vanuit Amerika zenden sterren als Gabrielle Bernstein en Marie Forleo hun licht over de oceaan. Maar er komen steeds meer Neder-girl-goeroes en ze voelen zich niet zo speciaal: ze voelen zich een onderdeel van het grotere geheel. Sommige van die rol modellen vertellen je vooral hoe je gezonder en ecologischer je kunt leven. Om jezelf en de planeet gelukkiger kunnen maken, zoals lisette kreischer  of  de groene meisjes.    

Maar de meeste girl goeroes zijn juist van alles wat.

De vega gids geef niet alleen recepten, maar ook spirituele inspiratie. De schrijfdocent laat je ook dansen én stil zijn. De coach gaat niet alleen met je wandelen, maar ook met je mediteren. De innernemerschap  zien hun werk en hun leven niet gescheiden zoals anderen mensen het zien. Innernemerschap betekent namelijk niet alles langer als een time-out te zien, van het echte leven.  Maar als zaai goed waarop je diepste ethische en spirituele overtuiging, tot bloei kan laten komen.

Een kenmerk van een girl goeroes is dat er geen competitie is, maar dat ze graag samen werken.

Van competitie houden ze ook niet zo erg van, je helpt elkaar omdat concurrentie gewoon niet bestaat. Want je hebt allemaal je eigen groep mensen die je verder zou kunnen helpen. Dat vertrouwen kun je hebben: de mensen die bij jou iets kunnen halen, komen wel naar je toe. Ik weet dat er genoeg is voor iedereen , daarom haal ik mijn inspiratie wat ik zie onderweg. Ik geloof dat we alleen maar beter worden als we samen zouden gaan werken. Het is een beweging, en iedereen mag erin mee doen.

Links:

Irene langeveld.

Sanne wurzer.

geertje couwenbergh.

josje feller.

Groetjes Angelique

 

 

 

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge