inspiratie

Succesvol bloggen als een pro

Er zijn mensen die rijk worden van hun blog, maar tegenwoordig is een blog niet meer zo nieuw.

Score met je blog is dus moeilijker geworden, een goede inhoud heb nu eenmaal een goed schrijf content. En laat ik deze nu net niet hebben, maar goed je kan niet overal goed in zijn toch. Ik blog nu zo 3 jaar natuurlijk was het in begin moeilijker, dat heb iedereen. Ik ook maar ik doe het wel, is  doen waar je goed in bent is inspireren van anderen mensen. Het is ook belangrijk als je een blog schrijft dat het niet vijf maanden gelden is. Dit werkt namelijk averechts, bezoekers krijgen het gevoel dat je niet meer actief bent. De andere nadeel is dat de concurrentie op de loer ligt, is vervelend en het is nog vervelender als mensen je in houd kopiëren. Omdat het vervelend is omdat je zoveel tijd heb in gestoken en anderen mensen nemen je ideeen over.

Tenslotte kun je bij je eigen blog spamreacties oproepen, bij wordpress heb je een plug-in die je hier tegen kan  beschermen. Als je dit niet gebruikt dan kun je website helemaal vollopen met onzinreacties. Deze kan je wel handmatig weg halen, maar dan ben je lang bezig als je een grote website heb.

Alternatief.

Een blog van 400 tot 600 woorden is prettig leesbaar, als je meer woorden nodig heb dan kun je overwegen. Om in plaats een blog een white papers te maken, white papers zijn artikelen met meer diepte gang. Zit tussen een blog en een boek in, zeker als je een beter geïnformeerde doelgroep aanspreekt.

Een tweede alternatief is dat je blog schrijft voor anderen bedrijven, dat heet gastblogger. Vraag dan ook of ze een link plaatsen naar je website, als mensen dan je verhaal lezen dan kunnen ze reageren op jou website.

Heel succes met succesvol bloggen, en laat je nooit van je wijs brengen want immers jij bent de talent.

Groetjes Angelique

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge