reizen,  Vakantie

Beloofde land Marrakesh

Er was een beloofde land wat Marrakesh heten, waar alles blinkt van het goud en zo vriendelijke mensen.

Wonderschone riads goddelijke spa’s en kekke rooftopbars. Het sprookjesachtige Marrakesh heeft het allemaal, en nog veel meer.

De magische mix van authentiek duizend en een nacht, is een hip&happing wat zo onweerstaanbaar is.Wie gaat er mee met deze sprookje van duizend en een nacht?

 

In de medina vind je de ene prachtige Riad na de ander.En als je toch gaat rondreizen dan zijn dit de hotspot waar jij als reiziger naar toe moet gaan.

 

Gerelateerde afbeelding

 

1 Le Jardin.

Deze parel van de zoek Arabische mark is een prachtige sprookjesachtige tuin, waar je helemaal tot rust komt. De setting? Arabische loungekussens, lange eet tafels, mooie goede versieringen. De favoriet menu op de kaart is msemmen Marokkaanse pannenkoek met een glaasje muntthee. Dit is de perfecte plek voor als je op een namiddagdipje heb, op de eerst verdieping in de patio. Van deze plek huist Norya Ayron Boutique hier loop je de mooiste zijden gewaande rond . De mooiste jurken, leren tassen en verfijnde sandalen.

2 Riad El Fenn.

Afbeeldingsresultaat voor riad marrakech

 

In de medina is dit de oude stad van Marrakesh, je vind de ene na de ander prachtige riad. Is een traditionele Marokkaanse huis, of paleis met een geweldige binnenplaats. Je moet even zoeken waar het ligt maar als je het eenmaal heb gevonden dan kom je in een oase van rust.

Link: www.el-fenn.com

3 The Marrakesh Museum for photography and visual arts.

Gerelateerde afbeelding

Het musea voor fotografie en beeldende kunst, is niet alleen een bezoek waard. Vanwege de vele kunststukken maar zeker ook voor een wandeling. Door de weelderige tuin eromheen, wat wil een mens nog meer?

4 Riad W

Afbeeldingsresultaat voor riad w marrakech

Low budget kan al van 70 euro per nacht, maar tof slapen kan alleen bij Riad W geheel in Marokkaanse style. Het is er item en telt maar vijf kamers met clean en crips interieur. Verders is er een knus zwembad en een dakterras waarvandaan  je uit kijkt op het wel bekende plein Djemaa el fna.

Link : www.riadw.com

Heel veel plezier op julie vakantie in Marrakesh.

Groetjes Angelique

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.