product preview

Perfecte powerbank

De perfecte powerbank van powerstar, voor onderweg als je geen stroom heb onderweg.

Je kent dat wel ben je onderweg en wat gebeurt je raad het al je tel is leeg. Wat een domper want jij wacht op een belangrijk telefoontje en zonder stroom ook geen belangrijke telefoontje. Maar nu is de redding daar bij, de powerbank van powerstar is de beste oplossing voor jou. En waarom ben ik er nu zo gek van , hij is zo klein en een mooie design het lijk net of er een leren hoesje om zit. En deze powerbank kan je gebruiken voor verschillende doeleinden. Dus ideaal als je onderweg bent voor werk of plezier, deze is geschrikt voor een mp3 speler, iphone en ipad.

 

Mijn zoon gebruikt een HTC  telefoon en het is een powerbank voor de samsung .

 

 

Mooi design mooi zwart is ook niet lelijk, ik kan er ook mijn telefoon mee opladen en dat is een Windows phone. Ik ben er gek op en zoonlief ook , handig klein en past perfect in mijn tas of jas  ideaal als je vaak onder weg bent. En als hij leeg is dan laat je hem op via je computer, ideaal toch en zeker voor jou.

Verder beschrijving.

DL511

2600mAh rechareable.

Kleur zwart.

Kost 19,95 [ euro]

Aanrader zeker, de klanten service is perfect  ideaal ik kon geen betere wensen . En om te zeggen hij is duur nee, ik heb andere powerbanks gehad maar deze is echt een ferrari.  Wat een power heb deze powerbank, mijn telefoon was zo op geladen. Ik stond echt verbaast, jeetje normaal laad mijn andere powerbanks gewoon niet op en met deze ben ik zeer tevreden.

Meer weten zie link: https://www.gsmoplader.nl 

Groetjes Angelique

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge