Lifecoaching

Typisch mensen

Typisch mensen, elke mens heb een echte leiderschap in zicht, en terwijl iemand anders graag mee loopt op de werkvloer.

Als je op de werkvloer nu een onderscheid zal maken dan kom, je in totaal vier groepen mensen tegen. En als je zelf zal in delen, in welke groep val jij? Soms kan het voor komen dat je een bepaalde groep meerdere opties heb. Maar je heb ook mensen die standaard een doel groep horen.

Afbeeldingsresultaat voor leiderschap

 

De leider die neemt overal de voortouw.

De leider is een echte strever. Leiders willen graag resultaten zien en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Ze sturen teams aan en weten van aanpakken.

De verbinder is iemand die graag groepen verbind.

Verbinders vinden het niet alleen belangrijk om hun werk goed uit te voeren, maar ook om een goede band te hebben met collega’s. Ze zorgen voor een goede teambulding en dat iedereen een eigen verantwoordelijkheid krijgt. Ze kunnen goed relativeren en houden van harmonie.

De pionier die denkt altijd uit de box

Deze persoon is goed in out of the box denken. Hij ziet overal mogelijkheden en zit vol energie. Dit  weet hij of zij goed over te brengen op collega’s en hij durft graag risico’s te nemen.

De bewaker die hebben overzicht.

Zij zorgen voor orde en stabiliteit binnen een team. Daarnaast weten ze mensen aan te sporen om gedisciplineerd te zijn. Ze zijn erg slim, maar maken echt weleens een foutje. Dit kunnen ze echter wel goed verwerken en daar leren ze alleen maar van.

Als je zelf dan zal om schrijven welke type herken jezelf en waarom? Natuurlijk pas je in elke type want elke type is niet het zelfde. Anders was de wereld nu maar saai, een beetje anders smaak altijd naar meer.

Groetjes Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge