kinderen,  Lifecoaching

Mijd de moeder maffia

Mijd de moeder maffia en nog 6 tips voor the working moms, om beter met je tijd om te gaan.

Natuurlijk geef je de leukste baan niet op als je moeder wordt. Maar soms is het best lastig om alle ballen in de lucht te houden. Deze tips zal je op weg helpen om alles beter in banen te lijden, want ja de drukke moeder moet wel alles draaiend houden.

1 Een vrouw met een plan, zorgt voor een goed planning.

Wie doet de boodschappen thuis, wat eten we vanavond. En wie haalt de baby op van de oppas, en welke avond doe jij de afwas.Zorg ervoor dat je op zondag avond alles heb in geplant voor de week begint, en denk jij dat je het per dag kan bekijken. Dat luk je nooit er komt altijd van alles door je planning, en daarom is het handig als je van te voren in plant. Om verrassing te voorkomen van de week.

2 Magnetron Haute cuisine.

Niemand verwacht van je dat je na een drukke werkdag nog een driegangenmenu voor schotelt. Een perfecte uit gelanceerd menu gaat je nooit lukken tenzij je week menu inplant voor de hele week. Daarom zijn er drie codewoorden zo belangrijk, planning, teamwork, en haalbaarheid zo belangrijk in een gezin.

3 Slaap mama slaap.

Saai maar waar: ga op tijd na bed want de baby die slaap echt niet door in het alle begin. En als je vroeg uit bed moet dan heb je rust echt nodig als je lang in de file staat , naar je werk. En het word helemaal een dram als je in de spits uur staat, wat een drama.Maar nu heb je de alle tijd van de wereld, waardoor je tijd heb voor jezelf als alles is op geruimd.

4 Partner in crime pak alle hulp met beide handen aan.

Gelukkig sta je meestal er niet alleen voor maar is het dat het geval, doe dan rustig aan want met stressen bereik je niks. Is je moeder of schoonmoeder bereid te helpen pak dan alle hulp aan die je te pakken kunt krijgen. En wees gewoon blij, als je moeder of schoonmoeder voor je afwas, zodat je even tot rust kan komen. Want van strijken, poetsen, baby eten geven de hond uit laten en dan nog je hele huis aan de kant. Juist allemaal veel van het goede, daarom is het belangrijk dat jij ook je rust pakt.

5 Mijd de moeder maffia, de drukke model moeder en top moeder, die er zo fantastisch  willen uit willen zien.

Komt niet van je baas, je vriend of de maatschappij. Nee moeders leggen bij mekaar de lat erg hoog, het lijk er wel op wie de slimste kind wilt. Huis en auto die zullen dan wel perfect zijn, maar schijn bedriegt, want ze doen de eigen voor of alles perfect is.

6 Eerlijkheid duurt het langst geef op tijd je grenzen aan.

Als je het gevoel krijgt dat je niks meer onder controle hebt, of je nu thuis of op je werk dan word het tijd dat je aan de bel trekt. Vraag je partner de huishoudgelijktaken kan overnemen om meer rust moment voor jezelf te creëren, wacht er niet te lang mee dat maakt het probleem alleen maar groter.

Groetjes Angelique

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge