Vakantie

Leed wat Nederland heet

Als werkzoekende heb je het echt niet makkelijk, en zeker nu de uitslag Rutte heet.

Ja iedereen die een uitkering nuttig of niet werken die worden nog keiharder gestraft. Wat resulteert in een maatschappij waar rijk boven de armen staan. En waar de kloof alleen maar groter word, maar hoe zit het nu met de jongere die thuis zitten. Met een hoge niveau, en waar kunnen zij terecht nergens. Omdat daar geen oog voor is, en hoe zit het met de bijstand mensen. Die worden keer op keer gestraft, omdat ze een uitkering nuttigen. En hoe zit het met kabinet Rutte, die nuttig graag zijn eigen in de rijkdom. En hoe komt het dat een dat de Nederlander maar van 33 euro per dag moet doen en waar de vluchteling hem maar liefst met 491 euro per dag. Mag hebben waarom gaan de vluchteling voor de mensen die keihard moeten buffelen. Waarom is onze land de lui lekker land genoemd, waar ik keer op keer moet horen.

 

Je krijgt voor dat je hier in Nederland komt, de volgende aangeboden.

Voor dat je naar Nederland komt kom je eerst in de Az terecht waar je twee jaar zit. Vervolgens moet je alles opgeven waar kom je vandaan , is er in je land oorlog. Meerder deel liegt waar het hun bedrukt staan, maar dat te terzijde. Dan begint de inburgering want je moet aan de normen en waarden houden waar je verblijft, ook moet je aan de regels houden en iedereen accepteren. Ook als ze homo zijn of geen geloof, want iedereen heb spreek recht.

Na twee jaar krijg je meestal een huur huis word voor je betaald met inrichting al. Kleding, zakgeld en soms een uitkering tenzij je een verblijfsvergunning heb. Er word werk voor je geregeld, en waar blijft nu de burger die al hun leven werken , en wonen die krijgen keihard niks. Dit is de leed wat achter onze voor deuren schuil huilt, natuurlijk mogen wij niet klagen.

Welkom Rutte met je beleid, die de gewone  burger niet zal helpen.

Want immers wij zijn toch een rijk land, waar is het geld voor de mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank. Waar is het geld , voor de werkzoekende die willen werken maar geen banen zijn. Waar is het geld voor onze ouderen die maar een keer mogen douchen omdat dit weg is bezuinigt. En waar is het geld, voor de mensen die met weinig geld amper kunnen rond komen, en nu dat Rutte weer aan de macht is, krijgen de mensen in de bijstand geen vakantie geld meer. Want ja wij zijn lui en ja houden onze handje op toch, Ik zit niet mijn plezier in de bijstand ik wil werken maar door de regels word het moeilijk gemaakt voor de werkgever.

 

Groetjes Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.