Lifecoaching,  Personal branding,  sociaal media

Durven dromen en denken in doen.

Durven dromen en denken in doen.

Durven dromen en denken in doen dat is mijn missie.

Als je kijkt naar jou toegevoegde waarde , wat voeg jij dan toe? Als dat al wist waarom heb je dan geen werk. Die vraag krijg altijd , waarom durf jij niet en waarom zet jij die stap niet. Als het nu zo simpel was had ik die stap gezet, maar ik word belemmerd door de gemeente, elke stap die ik zet word je lettelijk belemerd. Natuurlijk mag niet zelf denken en waarom mag je niet anders denken omdat je anders niet hun straatje past. Ik vind op dit gebied en stukje krom denken, waarom denken de overheden en gemeete niet uit de box, en waarom helpen ze de mensen die moeilijk aan een baan komen gewoon niet. Waarom laten ze de mensen met zoveel kennis verpieteren, is er dan geen mogelijkheid om te leren durven naar doen.

Durven begint bij weten wat je verlangen is.

Ze zeggen allemaal de sollicitatie, trainer, loopbaancoachen, markgoeroes en ondernemersadviseurs. Wil vooruitgang boeken dan moet je uit je comfortzone stappen. Hoe doe je dat als je een gemeente of ww in je nek heb zitten, die vertellen wat je wel of niet moet doen.  Omdat ontwikkel en groei meestal buiten je comfortzone ligt, maar daar gebeuren juist de dingen die jij eng vind. Waar je met weerzin tegen aan kijkt, sommig mensen die overwegen om te gaan ondernemen die worden geremd. Omdat ze denken mensen die allang in een uitkering zitten, geen toegevoegde waarde hebben. Zo vaak een verkeerde opvatting omdat de mensen met uitkering alle tijd hebben om zich  te ontwikkelen, naar een betere ik.

Ik bereikte mijn doel door kleine stapjes te zetten.

Mijn  eerst doel was bij de gemeente waarom krijgen de mensen ,die een afstand hebben  naar  dearbeidsmarkt  geen les. Veel mensen zijn alfabeet  hebben moeite met spelling, waarom geef je deze mensen geen taal coach en waarom helpen jullie hun niet, in plaats te denken ze snappen het niet. Wat resulteerde in 2 jaar praten dat de mensen nu les krijgen in taal onderwijs.

Mijn tweede doel, ik wilden me toeleggen om te schrijven op een website. Dat mocht niet dat zal het verdringen van werk kunnen zijn. Mijn doel was om te laten zien dat je met schrijven juist laat zien wat je in huis heb, en dat dit juist een toegevoegde waarde heeft. Naar wikken en wegen uit gelegd wat mijn doel was mocht ik schrijven, eerst gratis en later mijn betaalde website. Missie geslaagd ik mag schrijven en samenwerken met bedrijven omdat ze weten wat ik doe.

Mijn derde doel, ik wilden weten wat ik nog meer te bieden hebt. Als ik zou gaan leren welke toegevoegde waarde heb ik dan te bieden. Ik ben een opleiding gaan doen in de lifecoach, daarna mij verder ontwikkeld in lichaamstaal herkennen. omdat  zo leerzaam is en heb een toegevoegde waarde, heb waarom je leerd je taal te spreken van non-verbale verhoudingen, en verbale houdingen.Missie geslaagd  diploma behaald.

Durven dromen en denken in doen dat is mijn missie.

Mijn vierde doel, verder leren en ontwikkelen. Ik ben een curses gaan volgen in de organisatiepsychologie, waarom omdat ik toegevoegde waarde kan leveren met mijn kennis. Waarom gedragen de mens op deze manier, kan het ook anders was een vraag die bij vaak naar boven kwam. Ik heb geleed om anders naar de mens te kijken, en altijd bleef de vraag hangen waarom doen mensen dit, en wat is de reden dat ze zo denken, en kan het ook anders en op welke manier kan ik dit bereiken. Misssie geslaagd ik heb mijn diploma behaald.

Mijn vijfde doel, is leren wat ik nog niet weet is wat wil ik. Dat is in ontwikkeling maar word belemmerd door de gemeente met hun achterlijke regels van de participatiewet. Mijn doel is om ander mensen te laten denken in mogelijkheden, natuurlijk er is geen werk maar je kan je wel je eigen werk creeeren. Als maar wilt, als ik terug kijkt in die drie jaar dan heb ik veel bereikt, ik mag nog steeds mijn blog houden ik mag me verder ontwikkelen en ik mag nog steeds vrijwilligers werk doen. Waarom om dat ik toevoegde waarde leverd aan demaatschappij, omdat ik laat zien dat ik verder wilt en niet bij hun wilt blijven.

Kort samen gevat,mijn lef en mijn streven naar een beter ik. Is wat ik nu bent een vrouw met een missie. Die haar pad aan het uitstippelen is naar doen. En nu jij die dit lees en denkt ik wil doen, ik wil mee gaan ik wil dit ook. Daarom is het belangrijk dat je van dromen naar doen gaat, en laat zien wat jij in huis heb want jij bent veel meer dan jij denkt.

Groetjes Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.