Geen categorie

Dromen=verlangen

Dromen =verlangen is een andere manier om te ontdekken, wat je unieke behoefte zijn.

Veel mensen denken dat dromen wensen zijn, die nooit uit ze kunnen komen. En dat hun hunkering en behoefte zijn iets wat ze niet kunnen, krijgen of wat niet goed voor hun is. Maar dromen en hunkering zijn meer dan dat, het is een verlangen die ze al jaren ervaren.  Het kennen van je wensen en behoefte komt van pas bij het bouwen van je dromen.

Of jij droomt over een wereldreis, verlangt naar een rustige plek om over je leven na te denken.

Jouw verlangen vertellen je iets belangrijks, over wie je bent en wat belangrijk is voor jouw. Als je alle drie wensen zou combineren, dan kun jij erachter komen dat je in je eentje een tijd je voor jezelf nodig heb. Of je kan concluderen dat je een  carriere wilt waarbij je tijd heb om te reizen.

Afbeeldingsresultaat voor dromen en verlangen

Het is niet belangrijk om te weten hoe je dromen en wensen nu moet in importeren. Maar het is wel belangrijk, om ze op te schrijven. Je kan het op twee manieren doen, zie hier onder.

1 Besteed aandacht aan elke hunkering of wens die je hebt, om je situatie te verbeteren. Je kunt bijvoorbeeld zien dat een kleine verandering een baan op kan leveren. Om elke dag, te zien als een mogelijkheid om te veranderen.

2 Let op er wanneer je klaagt of je gefrustreerd voelt, over een situatie op je werk. Kan veranderen naar een positief situatie. Omdat een klacht levert altijd een geweldige kans op om je te richten op wat je wel wilt. In plaats als je het niet zal doen, dan denk je ook niet na.

Afbeeldingsresultaat voor dromen en verlangen

De hunkering =verlangen.

Jij wilt een baan die jij thuis kan loslaten.

Jij wilt met veel verschillende mensen omgaan, in je werk en in je leven.

Jij wilt tenminste een dag per week thuis werken.

Jij wilt de gelegenheid hebben om te reizen, en de wereld te zien. Door te reizen voor je werk, of door voldoende vakantiedagen en salaris . Te hebben om te reizen naar andere landen.

Jij wilt elke week meer tijd om te rusten en te ontspannen.

Wat is dan jou droom baan als jij hem in zal vullen, welke baan komt daar dan in de buurt. Dat is een vraag die jij zelf kan beantwoorden, want in de meeste gevallen weet jij het al maar heb jij het heel ver weg gestopt.

Meer weten stuur dan een berichtje.

Groetjes Angelique

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.