Eigenbaas

Succesvol naar de top

Dankzij je succesvolle vriendin, kom jij naar de top.

Jij bent happy, want jij heb een baan en je verdient er prima mee. Jij heb een fijne woonruimte , en duik af en toe de kroeg in. En dan gaat er toch wat knagen, dat je denk is dit het ?Wat ik de rest van mijn leven moet doen.

Die jaloerse knoop zit niet voor niks in je maag.

Als jezelf constant maar vergelijkt met anderen. Want ja samen sta je sterk toch? Als je bij de gedachten aan een die vriendin denkt, dan kruip je liever onder de lakens. Dan is mijn motto If I don’tshine, you don’t shine simpel gesteld; hoe succesvoller je vriendin is hoe succesvoller jij in die vergelijking bent.

Afbeeldingsresultaat voor op naar de top

Zie onder mijn 5 tips waarom zij juist is, wat jij nodig heb.

1 Ze is goed voor je imago.

2 Ze is jouw sterkste cheerleader.

Dus je kan maar beter powervrouwen als vriendin hebben, dan de minder sterkste powervrouw. Want jij wilt de sterkste en gelukkigste, slimste vrouwen als vriendin. Zij zullen je pushen om een salarisverhogend te vragen, en vertellen dat je die man moet dumpen.

3 Ze geeft een boost aan zelfvertrouwen.

Positief trek positief aan, die vriendin die altijd negatief is, kan jouw ook neerslachtig maken. Een zelfverzekerde vriendin kan jou die kracht geven om in jezelf te geloven.Het is bewezen dat vriendschappen met inspirerende personen, je naar een hogere level brengen. Zij het kunnen dan kan jij het ook.

4  Ze heeft een fantastisch netwerk.

Een droombaan komt met een droomnetwerk, eentje waarmee ze jou maar al te graag wilt helpen. Zo kan ze je meenemen naar netwerk borrels, en andere events, en je wijzen op iemand die interessant is.

5 Ze leert je de fijne kneepjes van het succes.

Omdat zij durven namelijk risico’s te nemen, en zullen jou alleen maar inspireren om jou dromen na te jagen. Je kunt er ook leerzaam gesprekken mee voeren, en misschien wijzen ze je wel naar een richting waar je moet zoeken.

Meer weten hoe je succesvoller kunt zijn; www.sochicken.nl 

Groetjes Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge