passief inkomen met internet.

Merk space is een merk met allure

Merk space is coworking place met allure.

Van multinaltiol tot freelancer merk pace is een coworking space kantoor waar iedereen een ruimte kan huren. Merk space onderscheid zich van andere coworkingkantoren, doordat ze anders met bedrijven omgaan. Bedrijven die een ruimte huren, organiseren meestal workshops of een netwerkborrel. Merk space inversteer ook in het zoeken van inversteerders wat succesvol blijkt.

Hun missie.

Bij merkspace weten ze hoe belangrijk het is om je bedrijf te ontwikkelen vanuit een comfortabele en verrijkende werkruimte. Daarom zullen ze altijd hun uiterste best doen om hun klanten een uitzonderlijke werkomgevingervaring te bieden; geeft je eigen alle ruimte om groot te dromen, en hoog te richten zodat je beter kan concentreren op je startup

Hun waarden.

Zij moedigen jouw aan om hun merk space te gebruiken, zodat jij naar de sterren reikt door je eigen bloot te stellen aan het allerbeste wat er is. Zij bieden op maat gemaakte workshops, lezingen door toonaangevende mentors en exclusieve evenementen in volledig ingerichte, adembenemende werkruimten. Merk space is een gemeendschap waar jij volledige meer potentieel zou kunnen bereiken; een levendige gemeenschap creëren om in te groeien en van te leren.

De voordelen om merk space te gebruiken.

-Maak deel uit van hun levendige community, en krijg toegang tot hun protentiele klanten.
-Verbreed je egen horizon met toegang tot, exclusieve sprekers en evenmenen.
-Vergroot je een professionele netwerk , zonder dat je kantoor hoeft te verlaten.
-Volledige kantoordiensten, waaronder supersnelle wifi en vast internet + internetback-up. Onsite personeel, mail pick-up, printers en scanners, projector en scherm.

Nauw wachten jullie nog op !!! als freelancer wilt jij toch ook een grotere netwek? Waar nieuwe protentiele klanten in zit. Meer info of je eigen in te schrijven zie link. https://www.merkspace.com

Gr Angelique

 

 

 

 

 

2 reacties

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.