Lifecoaching,  Personal branding

Merk dat ben jij

Hoi allemaal

merk dat ben jij , hoe zie jij je dan zelf . Die is voor mensen heel lastig want een merk straalt allure uit en als jij je zelf niet zo ziet, hoe zie je zelf dan wel. Een bekende merk is We en deze straalt stoer en onafhankelijk uit en als je deze merk zal vertalen naar je eigen hoe zie jij je dan als dit merk zien. . Dit zijn  na denkers over hoe jij je eigen in de mark zet, en af toe moet je hersens gewoon  kraken. Om tot een conclusie te komen, waar sta jij voor.Je kan natuurlijk ook zeggen lekker makkelijk maar , je kan ook denken wat wil jij wil jij nu uit stralen iemand met kracht of iemand die ze eigen niet laten zien dat kan natuurlijk ook. Ik doe niet mee met de rest van de wereld, ik volg niemand  ik ben wie ik ben. Maar met kracht en dat is wat ik altijd doe , wat zie is wat je krijgt. En niet anders  om en ook niet, dat een ander mijn in een hokje probeert te  plaatsen daar doe ik niet aan.

Merk dat ben jij

En nu de merken, vergelijk je zelf met een merk en maak er werk van.

Ik zie me zelf als een Nespresso straal kwaliteit uit, en luxe en deel graag mijn passie met andere.

Of ik kom krachtig binnen en een prettige afdronk dus vertaalt krachtige persoonlijkheid maar met zachte benadering.Je kan  natuurlijk elke merk zijn ,ik zet een paar merken hier onder en kijk hoe jij tegen deze merken aankijkt.

We

Chanel

Volvo

Golg

V&D

G-Star

Michel Kors

Als jij deze merken zie, waar vol jij je prettige bij, en welke merk omschrijving zal jij je geven wat ik voor de boven staande heb neer gezet. Laat me weten wat er bij jouw past, dat vind ik altijd leuk en wees lekker creatief dat ben ik ook.

Merk dat ben jij

Groetjes Angelique

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.