Media,  twitter,  wordpress

sociaal media app

Hoi allemaal

sociaal media app , is echt een aanrader om deze te nemen.Deze app is een van mijn geweldige sociaal media platform die er maar is. Je kan op verschillende sociaal media platformen gebruiken ,ik gebruik hem voor mijn wordpress en Twitter en linkedin . Van hier uit kan je sociaal media beheren wat ik als blogger geweldig vind, het is een dashboard waar alles over te zien is hoe cool is dat. Je heb 2 verschillende abonnees ik maak gebruik van de gratis versie en je heb een betaalde versie aan jou de keus.Waarom gebruik ik nu hootsuit je kan deze berichten beter inplannen kan natuurlijk ook met wordpress maar daar is de optie beperkt, ik wil overzicht hebben over mijn kanalen. Ik wil hem ook herhalen en dat stukje kan niet bij wordpress. Kortom een app waar jij als ondernemer of Blogger  aan wat heb , om je berichten beter in te plannen jij wilt toch niet de hele dag bezig zijn om je verhalen te schrijven of wel. Aan jouw natuurlijk de keus, ik hou namelijk om andere leuke dingen te doen, want ik als blogger heb het er maar druk mee. Leren vrijwilligerswerk doen,sporten en natuurlijk zoonlief naar zijn sport bij een komst brengen.

sociaal media app 

Voor meer info kan je terecht bij deze link.http://www.hootfantips.nl

Voor uitleg hoe het werkt kijk hier onder.

sociaal media app hootsuit.

Groetjes Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.