Geen categorie,  Lifecoaching

plak geen etiket op mij

Hoi allemaal

Plak geen etiket op mij , ik ben geen fles waar je etiket op kan plakken. Kan ik er wat aan doen dat ik geen baan kan vinden , kan ik er wat aan doen dat mijn spier is beschadigt, ik heb hier niet om gevraagd . Het wil natuurlijk niet zeggen dat ik op mijn kont zit. En dat ik steun trek, en ik  doe mee met de maatschappij.  Ik doe vrijwilligerswerk bij de UWV, en ik leer  er nog  organisatiepsychologie  bij ,  om nog hoger in de ladder te komen.  En het belangrijkste is ,  ik schrijf op mijn blog om andere te inspireren met mijn verhaal. Ik vind dat iedereen mee moet doen in de maatschappij en iedereen moet gewoon doen waar ze goed in zijn, en daar je werk van maken.

Plak geen etiket op mij.

Oproep aan de mensen, trek je er niks van aan wat anderen van je vinden , ze weten niet de hele verhaal.  Jij bent net zo belangrijk als de mensen die  werken. Eens komt er een tijd ,dat jij ook weer mee draait in de maatschappij. En gooi  vooral niet het bijltje erbij  neer,  blijf geloven in je zelf is erg belangrijk.

Plak geen etiket op mij.

Groetjes Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.