Geen categorie

Aruba paradijs op aarde

Hoi allemaal

Aruba paradijs op aarde , is een vakantieland met heel veel zon. Je kan er heerlijk watersport beoefenen  of mee deinzen met de muziek. En je heb natuurlijk festivals waar je naar toe moet gaan, en de eten o lord en dat is zo lekker. Ik ben wel eens naar zo Arubaanse festival geweest en gezellig dat het er was, echt een aanrader druk met mooie mensen echte hele mooie mensen die ik heb gezien. En zo aardig je mocht als proeven en dat heb je echt niet op een Nederlandse festival.

Aruba  paradijs op aarde staat bekent om hun bezienswaardigheden, de vuurtoren in het noordpunt. En hun mooie kapel van alto vista in het zuiden, of dacht je van de oude ruïnes van de goudsmederij.  Als je naar Aruba gaat , dan ga je naar het paradijsland .

Prachtige witte stranden en palmbomen met een hutje aan de zee . Aruba is ook geschrikt voor gezinnen met kinderen want je heb aan de zuidkust het plaatsje cereo colarado daar heb je strand met ondiep water en waar het  kalm is . Dus ideaal voor gezinnen met kinderen.

Mooi vinden jullie niet Aruba, in een woord prachtig echt een paradijs op aarde.

Voor meer info : voor reizen http://www.zoover.nl

Of  http://nl.aruba.com  en  http://www.arubavakantieland.nl

Groetjes Angelique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.