overige

Amsterdamse grachten

Hoi allemaal.

 Amsterdamse grachten drijft veel afval ,wat natuurlijk weer in de oceaan terecht komt. Waar je veel plastic soep vind wat de natuur en fauna beschadigt. Maar nu heb je een leuk project die maakt de grachten van Amsterdam weer schoon  maakt zonder de plastic. en omdat deze project word gedaan door ecover dan vind ik het helemaal geweldig. Die maken producten  die niet slecht is voor het milieu, en goed is voor huid en huis.Jij kan als consument er bij dragen dat jij het milieu niet beschadigt zorg er voor dat je als in de prullenbak gooit en niet in de grachten . Want daar leven ook dieren en deze dieren worden ook ziek.

Amsterdamse grachten .

 

Amsterdams grachtenplastic

Bron foto ecover Amsterdamse grachten.

Je kan mee vissen met hun om het afval uit de grachten te halen, van de op gehaalde plastic maken ze een limited edition  fles zo word het weer hergebruikt wat ik natuurlijk geweldig vind.

plasticwhaleboot

Deze boot is gemaakt van de plastic uit de Amsterdamse grachten geweldig vinden jullie niet, doe iets goeds met jullie plastic en maak er mooie dingen van. En help vooral mee is nog het alle belangrijkste.

Meer info : http://plasticwhale.com

Groetjes Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.