Geen categorie

Vertel je verhaal met passie

Wie zijn verhaal verteld met passie zal in de wereld beter bereik krijgen.

Passie betekend waar jij een drive voor heb, heel veel mensen vertellen hun verhaal met passie. En heel veel mensen vertellen hun verhaal met een drive, om iets te beteken voor de wereld. Ik vertel jullie mijn verhaal, een verhaal van een blogger. Die donderdag is ontslagen omdat deze blogger een rug hernia heeft. Maar daar en toe, een blogger die wat wilt bereiken met haar schrijven. Het is mijn passie en drive, om de wereld laten weten wat ik vertel. Is omdat ik een drive heb om meer uit het leven te halen wat er in zit, en met deze sales pich laat ik jullie weten hoe jij meer klanten krijgt, en misschien kleur ik toch vandaag iemand zijn leven om het leven te nemen met haar eigen passie.

Mijn sales pich, vertel je eigen verhaal.

Pijn is een verlangen van de klant, en die pijn moet jij als ondernemer weg nemen met jouw product of dienst. En als je jouw ideale klant zal benoemen hoe zie hij of zij er dan uit? Jouw ideale klant zal dan zijn. Concreet leeftijd hoe oud is jouw doelgroep, is het een man of een vrouw, en welke doelgroep spreek jij aan.

Verlangen= je haald ze binnen via de pijn die de klant ervaar, en verkoopt de verlangen wat lost jij op voor de klant. Hoe sterk is jouw pich geweest als je verlangen niet groot is, verduidelijke verlangen van de klant.

Dus meer.

vertrouwen, meer lef en meer verlangen.

Wat breng je de klant, en wat leverd het jouw op. Een duidelijke verlangen van de klant ,kan je alleen oplossen als je weet waar de klant naar opzoek is. Anders kan je de pijn niet weg nemen en de verlangen verkopen.

Krachtige pich om voor jezelf duidelijk te maken wat je klant aan kan bieden.

Ik… krachtig werk…doelgroep eventueel hun probleem. Wat leer je ze anders en beter te doen|zodat| waardoor resultaat. Hoe zal jij deze pich voor jezelf invullen, schrijf een pich wat passie en drive bevat zodra je wat gaat verkopen dat je het ook echt met passie doet.

Dus bijvoorbeeld: Ik leer ambiteuze vrouwen die door hun eigen hoge lat permament stress en druk ervaren in hun werk. Hoe ze deze stress of spanningen heel eenvoudig kunnen wegnemen zodat ze meer rust in hun hoofd kunnen ervaren.

1 Ideale klant geformuleerd.

2 Wat doe en wat bied je aan.

3 Zodat de pijn en verlangen weg neemt.

4 Duidelijk verworden, helder en focus.

Met deze formaat zal het zeker lukken niet waar.

Ik….krachtige werkwoord 35/45+ doelgroep. Innerlijke groei, eventeueel hun probleem met…..wat/ leer je ze ander/beter te doen| om/zodat/waardoor…. resultaat.

Heel veel plezier met het toepassen van je eigen drive en passie.

Interessante link: Met handige tips

https://imu.nl 

Gr Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.