Healer

De helende kracht van winti

Healing uit de surinaamse binnenlanden dat is de kracht van winti.

Winti is een oude religie uit suriname. De winti zelf zijn geesten die gaven de slaven uit afrika kracht om door te gaan. Deze bijzondere kracht wat winti heet, heeft bijzonder geneeskrachtige kruiden. Toen de slaverij werd afgeschaft werden de winti verwaardloosd. Wintis die eerder als psitief werd ingezet word nu soms als negatief aangewent door zwarte magie. Gevolg was dat door misbruik  van de winti een negatieve kracht ontstond.

Gerelateerde afbeelding

Die negatieve kracht word ongedaan via wassing van witi genezers.

Waarbij mensen via wassing of kruidenbaden weer in hun kracht komen te staan.Winti werd ook gebruikt om voor meer geluk, succes en voorspoed door het leven kunt gaan. Het werkt ook perfect bij negatieve energieen die je oppikt  van anddere mensen, door vervelende gebeurtenisen uit hun leven. Of door een vloek die door iemand anders op famillie geschedenis is geplaats.

Terug naar het begin.

Winti werdt verboden en als afgoderij bestempeld. Want het gebeurde dat de slaven wisi zwarte magie toepasten, waardoor de blanke slavenmeesters ziek werden. Er was geen dokter die daar iets tegen kon doen. Maar via goede blanken kwamen ook ampuku’s om de zwarte magie te steunen. Ampuku’s hebben een naam, dus er zijn verschillende winti’s en ampuku’s het is een bosgeest en hij weet alles van planten en kruiden af. Ampuku’s zijn heel machtig en slim en sterk. Mama Aisa heeft het beheer over alle winti’s en daarom wordt bij veel wintrituelen eerst om goedkeuring gevraagd. Wanneer je een man tegen komt die je leuk vind gaat de ampuke’s hem imiteren. Dus daarom zal je dromen kunnen krijgen waar die man in terug komt, om jouw te laten weten of je man of vriend  vreemd zal gaan. Daarom is de amuku’s zo krachtig omdat ze in je dromen voor kunnen komen.

Wil je zelf een winti wassing onder gaan, om je dromen te weder keren.

klik dan zeker even hier. http://www.baaswaterval.nl

Gr Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.