Geen categorie

verschil tussen verschillende beautyboxen

I Love beauty box, nice products and nice size.

In een korte schema laat ik je het verschil zien van de beautyboxen, want ze namelijk niet allemaal het zelfde. Elke box heb andere producten maar ook andere prijzen, soms is een box leuk en handig. Maar ook vaak zie je producten die meerdere keren opnieuw word gebruikt, wat ik minder vind tenslotte betaal je voor een box met nieuwe producten.

Box .1 De Style one  is een box waarin nieuwe of reeds bestaande cosmetica producten inzitten. Bij deze box krijg je elke maand voor €12,50 een box toegestuurd. In deze box zitten altijd 5 full size producten. Hij is elke maand opzegbaar .

Afbeeldingsresultaat voor styletone box

Box .2 De Deautybox  box is een beautybox die in Nederland is gelanceerd. Voor € 14  inclusief verzendkosten ontvang je de box maandelijks. Het leuke van deze box is dat je hem ook cadeau kunt doen. Dit houdt in dat de box voor 3 maanden op een adres bezorgd wordt en daarna automatisch stopt.

Afbeeldingsresultaat voor beautybox

Box 3.  Glossybox biedt iedere maand 5 miniaturen of full-size producten van verzorgingsproducten als parfum, make-up en bodyscrubs. . De Glossybox is iedere maand opzegbaar.

Afbeeldingsresultaat voor glossybox

Box 4. Beautybox.nl is een box voor 14,95 euro per maand (inclusief verzendkosten) die minimaal 5 producten van high-end beautymerken bevat.

Afbeeldingsresultaat voor beautybox oktober 2016

Heel veel plezier met het uitzoeken van jullie leuke beautyboxen.

Groetjes Angelique

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge