hoogbegaafdheid

Jouw eigen spirituele ontwikkeling

Je hoort er veel over dat er veel mensen ontwaken en spiritueel worden.

Wanneer je het onderwerp spiritualiteit benoemd, hebben heel veel mensen vaak direct hun eigen visie over dit ontwerp. De een wil er niets van weten, de ander is vol interesse. En weer anderen geloven dat er meer is, alleen hadden ze eerder geen interesse of zagen geen noodzaak zich hier toe te richten.

De mensheid wordt er zich steeds meer van bewust dat er allerlei dingen op aarde aan het veranderen zijn. Sommigen mensen hiervan hebben de wetenschap dat deze verandering ook gepaard gaat met een verandering in ‘de hogere sferen.

Vrouw die beeld naast het decor van de vleugels neemt

 

Is spiritueel ontwaken iets voor jou.

Voordat jij dus ‘spiritueel ontwaakt’ moet er nog heel wat gebeuren. De klauwen en tentakels van de egostaat hebben je nog enorm in hun greep. Ook al denk je misschien stiekem van niet: ga maar eens na, wat je ‘volgt’ of doet dat je ‘waar’ maakt. Dat je beschouwt alsof het echt is en waar je dus nog rekening mee houdt. (Relatie, werk, familie, geld, maatschappelijke normen en waarden, rechtstaat, terrorisme, etc.)

Het is uiteraard precies goed om te weten dat je dit allemaal ervaart alsof het ‘echt’ is, en het mag er ook gewoon zijn. Maar dat jij daar nog iets aan gelegen laat, en niet je eigen waarheid laat prevaleren. Het pad vergt namelijk spiritueel ontwaken.

Bescherm jezelf tegen negatieve energieën.

Wanneer je beroep doet op je intuïtie, stel je werkelijk je eigen open voor energieën. Die zowel positief of negatief van aard zijn, en sommige zijn gewoon niet fijn. Toen ik in het verleden zeg maar 20 jaar terug, wist ik nog niks over intuïtie en fijne energie en negatieve energie. Er kwam zoveel informatie binnen die ik gewoon weg niet kon flirteten, met het resultaat een burn-out.

Nu dat ik meer informatie tot mijn beschikking heb, kan ik er ook beter mee om gaan. Wat ik vooral heb geleerd is te vertrouwen op je eigen intuïtie, dat is de juiste raadgever die je maar kan bedenken. Het brengt mijn mooie dingen op mijn weg, maar het brengt mijn ook negatieve dingen op mijn pad, waar ik van moet leren. Niet elke energie is fijn, er zijn veel zuigers  die graag de energie bij een ander vandaan halen om zicht weer lekker te voelen. Deze negatieve energie kan je beter uit de weg gaan, omdat ze je een naar gevoel mee geven op een dag.

Maak ruimte voor liefde in je leven.

Als je alle mentale en emotionele kasjes heb opgeruimd, en contact hebt gezocht met je innerlijke wijsheid. Dan krijg je een heldere beeld opgesteld van je partner in de nabije toekomst. Dat werkt als een signaal naar de universum dat je klaar bent, voor het moment dat je partner zich bij je voegt. Ruimte maken voor een nieuwe liefde vergt ruimte maken in je innerlijke kastjes. Ontdoe je van alle dingen die je nog moet doen om werkelijk ruimte te maken voor het alle belangrijkste . Is weer de liefde te voelen zowel voor jezelf of voor  iemand die je in de nabije toekomst gaat ontmoeten.

Seksuele aantrekkingskracht.

Er is echter ook een aspect van intuïtie, logica en gezond verstand: die lelijk voor je voeten kan lopen. Is seksuele aantrekkingskracht, de chemie tussen twee mensen is meestal bepalende krachten die aan het werk zijn. Seksuele aantrekkingskracht is niet wat je uit de grond stampt: het is een signaal van je lichaam dat je met deze persoon seks wilt hebben. Soms ontstaat dit als iemand voor het eerst ontmoet, soms ontwikkelt dit in de loop van de tijd. Het kan een signaal zijn om te gaan werken aan je eigen relatie , of naar je toekomstige partner. Het heb ook te maken met andere factoren gebaseerd op uiterlijk verschijning. Mannelijk en vrouwelijk energie, en oude associatie.

En nu het alle belangrijkste van deze leer momenten, intuïtie op je werk.

De juist baan vinden dat doe je te luisteren naar innerlijk ik. Heel veel mensen luisteren niet echt naar hun innerlijk, ze doen maar wat. En ze werken niet echt met plezier, omdat ze geld moet verdienen voor gezin of omdat ze geld verdien voor duren spullen. Onthoud dat logica, gezond verstand en intuïtie samen wijsheid scheppen. En op alle levens terreinen de meeste effectieve leidingen bieden. Inclusief naar je zoektocht naar de juiste baan, het begint bij een duidelijk idee. Van onze talenten en vaardigheden, dat kan alles zijn.

Ook jij kan leren over je spirituele ontwikkeling.

Hoe je universele energie kunt voelen en gebruiken.

Hoe je kan communiceren op intuïtie en emotioneel niveau.

Hoe je gedachten en emoties kan lezen.

Hoe je intuïtief goede keuzes kunt maken.

Gr Angelique

 

 

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.