lifestyle,  linkedin

Dag van verbinding

Dag van verbinding, wie draag jij vandaag voor aan je netwerk?

Iedereen heeft een groot netwerk, en heel veel mensen willen werken maar komen niet aan een baan. Waarom zal je die andere dan niet voor dragen aan je netwerk, en waarom help jij die ander niet aan een baan. Het is zo makkelijk maar heel veel mensen zijn vergeten, hoe je mekaar verbindt. Daarom is het vandaag de dag van verbinding, help een ander en jij doet weer wat goeds vandaag.

verbindingen-e1326463150110-595x390

Wie deelt die zal vermenigvuldigen, mekaar helpen kost je niks .

Daarom heb je op linkedin drie tal mensen die een ander helpt, met verbinden op linkedin . de ander stelt zijn groot netwerk beschikbaar,  maak kennis met www.linkedin.com.  Dan heb je nog iemand die opkomt voor de werkzoekende, met zijn carrosol en dat is  www.linkedin.com klik op de link . En dan heb je deze persoon nog  die wil gewoon heel graag mensen motiveren , kijk bij deze link  www.linkedin.com .  En ik Angelique die  wilt graag worden  voorgesteld worden aan jullie netwerk, want ja ik wil werken en jullie bedrijf weer gezond maken.  Zie de link voor meer info, www.linkedin.com  .

linkedinredesign_linkedinpro

Samen verbinden op linkedin, wie doet er mee met de dag van verbinding om een ander te helpen. Jij toch ? of kijk jij alleen mee en doe verders niks.

Groetjes Angelique

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.