lifestyle

Ik kiest voor mijn zelf

Ik kiest voor mijn zelf vandaag, en voor wie kiest jij?

Ken je dat ? Dat je stagneert en niet verder komt,  ja zelfs ik heb dat ik stagneert. Omdat ik niet voor mezelf heb gekozen, maar nu is de verandering nabij. Ik kies voor mezelf, en niet meer voor een ander. Als ik constant naar een ander zal luisteren dan kies ik niet meer mijn eigen koers. Wanneer kies jij voor jezelf ? Wanneer is het voor jouw genoeg en wanneer laat jij zien wat jij in huis heb juist ja. Wanneer is dat als je voor jezelf zal kiezen, bedenk je dan ieder keer weer een smoesje.  Ik kan het niet betalen, ik heb geen tijd wanneer heb jij dan tijd? Nooit zeker want als je naar jezelf kijkt, wat denk je dan ?

Afbeeldingsresultaat voor kies voor jezelf

Mijn tijd voor verandering is vandaag, en niemand kan mijn tegenhouden om dat laat zien dat ik voor mijn zelf heb gekozen. En nu is het tijd dat jullie ook jezelf kunt veranderen, een oproep aan jullie word het niet tijd dat jij je eigen koers gaat varen. Als het antwoord ja is , ga er dan voor en kies je eigen pad als je te veel luister naar een ander. Dan stagneer jij waar jij naar toe wilt  gaan, jij bent nu nummer 1.

De dag ik  heb gekozen voor mijn zelf.

1 Je innerlijke kind is de ingang die voor jouw belangrijk is.

2 Verbinden met jezelf beging met gronden van jezelf.

3 Doe je ogen dicht, en concentreer je op je ademhaling wat voel je.

4 Hoe was je toen, wat deed je, wat dacht je? Hoe voelde jij je, waar verlangde je naar?

5 Verbind je weer met jouw gevoel en kom vanzelf weer bij delen van jezelf, waarvoor je je had afgesloten.

6 Luister eens naar jezelf, wat vertelde je altijd tegen jezelf, en verander dit is naar een ander ik.

Vandaag is de dag dat ik kies voor mijn zelf, want ja ik mag er zijn en omdat ik geloof in mijn zelf. Geef je mening als jij ook vandaag, voor jezelf kiest.

Groetjes Angelique

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge