inspiratie

Talent is om te benutten

Talent is om te benutten, soms vergeten we onze talent.

Iedereen doe het werk wat ze al jaren doen, maar toch niet met plezier waarom is  dat iedereen. Dag in en dag uit het zelfde werk doen, is dat het omdat het hoort. Ik vind het zo raar ik deed altijd wat een ander van mijn verlangde, maar ik werd er niet gelukkiger op. Ik werd juist erg chagrijnig er van, en eerder boos. Toen ik besefte zo gaat het niet langer, ik moet echt iets drastisch veranderen. Om weer gelukkiger te zijn met wat ik graag doet, en dat is schrijven en inspireren  zo voel ik mijn het lekkerst.

Afbeeldingsresultaat voor talent quotes

Je echte talent, is wat je heb gekregen van god.

Maar als je nu niet weet wat je echte talent is en dan, die vraag heb ik vaak aan mezelf gevraagd. Wat is mijn talent en hoe kan ik andere mensen inspireren, als ik niet meer in mijn zelf geloofde. Ik was een tijdje mijn inspiratie echt gewoon kwijt, er kwamen verkeerde personen op mijn pad. Die niet geloofde wat ik deed en wat ik vertelde, eens moet je die pad op gaan om weer dicht tot jezelf te komen.

Doe het werk waar jij in gelooft, met je hart en ziel.

Als je vaak word geschopt ja zelf ik heb dat, het is belangrijk dat je snel mogelijk weer op krabbelt. En dat is wat ik heb gedaan, ik ben gaan netwerken en met inspirerende mensen gaan op trekken. En het voelt of er een last van mijn schouders is af geleden, het voelt zo geweldig dat  projecten ben gaan opzetten waar ik met  hart en ziel gestoken. Ik heb een Facebook pagina opgezet met de toepasselijke naam vrouw met een missie die inspireert.

Doe het werk waar jij blij van word.

Afbeeldingsresultaat voor talent quotes

Talent is om te benutten, en niet er niks mee te doen.

Doe er alstublieft wat mee, je bent geboren met een talent iedereen heeft een talent. Maar die hebben ze hard weg gestopt, omdat ze van huis uit hebben geleerd om deze talent niet te benutten. Het is zonde, doe nu eens werk waar jij zo blij van word dat jij het elke dag wil doen. En dat je tijd te kort komt, omdat je het zo leuk vind.

Groetjes Angelique

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.